Náhradní termín koncertu Disclosure se uskuteční v srpnu

Náhradní termín koncertu Disclosure se uskuteční v srpnu 

Není to tak dávno, co zůstal stát dav fanoušků, který netrpělivě čekal na koncert Disclosure, několik hodin před Malou sportovní halou. Těsně před vystoupením se totiž objevila technická závada, která způsobila to, že skupina nakonec nevystoupila a fanoušci tak po dlouhém čekání odešli domů zklamaní. Nyní organizátoři oznámili náhradní termín i nové místo konání.

Bratři Lawrencovi alias elektronické duo Disclosure zahrají nakonec 18. srpna v pražském Foru Karlín. Všechny dříve zakoupené a nevrácené vstupenky zůstávají v platnosti i na tento termín. Ti, kteří své lístky vrátili nebo je ještě nezakoupili, tak mohou učinit v internetovém předprodeji sítě Ticketpro či na oficiálních stránkách pořadatelské agentury.

Fanoušci si pochvalují především změnu místa konání. Podle jejich reakcí totiž budova Malé sportovní haly již dlouhou dobu nevyhovuje podobnému typu koncertů právě kvůli nevyhovujícímu technickému stavu. Nutné je však podotknout, že koncerty, které se v hale konaly po nerealizovaném vystoupení Disclosure, již problémy neměli. Nejednalo se však o DJe, ani o žádnou velkou světelnou či laserovou show.

Duo Disclosure je součástí hudební scény teprve od roku 2013, kdy vydali své debutové album Settle. To získalo věhlas především díky singlu Latch, na kterém s nimi spolupracoval zpěvák Sam Smith. Právě díky němu se stali mladí Disclosure součástí současného mainstreamu. Deska se navíc dostala i do nominací na prestižní ceny Grammy a Brit Awards.

Druhá deska vyšla teprve minulý rok a nese název Caracal. K její tvorbě si formace Disclosure opět přizvala slavného zpěváka a držitele několika Grammy Sama Smithe. „Bez něj by to nebylo ono. Sam je náš nejlepší kámoš a nejlepší zpěvák na světě, tak proč ho nemít na desce?” vysvětluje mladší z bratrů Howard. Právě tuto novou desku, jejíž název je inspirovaný pouštní kočkou karakalem, přijíždí bratrské duo představit do Prahy. Sice trochu později, než původně mělo, ale tentokrát to snad již vyjde! 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!