Nejnovější články » Hudební novinky

Ewa Farna slaví 10 let na české hudební scéně novým singlem

12.4.2016,

Již tento rok oslaví mladá zpěvačka Ewa Farna 10 let na české hudební scéně! A slavit bude samozřejmě hudbou a se svými fanoušky. Právě pro ně přichystala předčasný dárek v podobě zbrusu nového singlu nazvaného Na ostří nože. Ten je tak první ochutnávkou z připravované desky, kterou plánuje zpěvačka vydat ještě tento rok.

„V písničce Na ostří nože upozorňuju na to, že i o vztah, ve kterém se lidé navzájem mají rádi, je třeba pečovat, aby trval věčně,“ popisuje zpěvačka Ewa Farna svůj nový singl, „Námět mě napadl, když jsem doma něco krájela a rozčilovala jsem se, že mám tupý nůž. Napadlo mě přirovnání ke vztahu. Mám dvě možnosti, buď můžu nůž ostřit a bude fungovat, nebo koupím nový, ale i ten se jednou přeci otupí.“

O text písně se postaralo autorské duo Sázavský&Chobot, které stojí mimo jiné i za textem k songu Leporelo. Ewa Farna představila nový singl v přímém přenosu z předávání hudebních Cen Anděl. Živě ho mohli slyšet už návštěvníci některého z koncertů v rámci On Stage Tour, na které vystupuje Farna spolu s kapelami Nebe a Support Lesbiens.

„Máme za sebou tři koncerty ze společného tour se Support Lesbiens a kapelou Nebe. Zatím je hrozně fajn atmosféra, a to nejen na pódiu, ale i v zákulisí. Baví mě lidem nabídnout trojitou dávku emocí, tak na to fanoušky lákám,“ dodává Ewa Farna, „Zatím máme pozitivní ohlasy a já jsem se svým rozhodnutím jet poprvé společné turné s jinýma kapelama nadmíru spokojená.“

Další koncert bude následovat již 15. dubna v Havlíčkově Brodě. Ewa Farna, Nebe a Support Lesbiens ale navštíví také Karlovy Vary (16. dubna), Most (22. dubna), Velké Meziříčí (23. dubna), Ostravu (27. dubna), Hodonín (30. dubna) a Pardubice, kde svou koncertní šňůru 1. května ukončí.