Ewa Farna slaví 10 let na české hudební scéně novým singlem

Ewa Farna slaví 10 let na české hudební scéně novým singlem  

Již tento rok oslaví mladá zpěvačka Ewa Farna 10 let na české hudební scéně! A slavit bude samozřejmě hudbou a se svými fanoušky. Právě pro ně přichystala předčasný dárek v podobě zbrusu nového singlu nazvaného Na ostří nože. Ten je tak první ochutnávkou z připravované desky, kterou plánuje zpěvačka vydat ještě tento rok.

„V písničce Na ostří nože upozorňuju na to, že i o vztah, ve kterém se lidé navzájem mají rádi, je třeba pečovat, aby trval věčně,“ popisuje zpěvačka Ewa Farna svůj nový singl, „Námět mě napadl, když jsem doma něco krájela a rozčilovala jsem se, že mám tupý nůž. Napadlo mě přirovnání ke vztahu. Mám dvě možnosti, buď můžu nůž ostřit a bude fungovat, nebo koupím nový, ale i ten se jednou přeci otupí.“

O text písně se postaralo autorské duo Sázavský&Chobot, které stojí mimo jiné i za textem k songu Leporelo. Ewa Farna představila nový singl v přímém přenosu z předávání hudebních Cen Anděl. Živě ho mohli slyšet už návštěvníci některého z koncertů v rámci On Stage Tour, na které vystupuje Farna spolu s kapelami Nebe a Support Lesbiens.

„Máme za sebou tři koncerty ze společného tour se Support Lesbiens a kapelou Nebe. Zatím je hrozně fajn atmosféra, a to nejen na pódiu, ale i v zákulisí. Baví mě lidem nabídnout trojitou dávku emocí, tak na to fanoušky lákám,“ dodává Ewa Farna, „Zatím máme pozitivní ohlasy a já jsem se svým rozhodnutím jet poprvé společné turné s jinýma kapelama nadmíru spokojená.“

Další koncert bude následovat již 15. dubna v Havlíčkově Brodě. Ewa Farna, Nebe a Support Lesbiens ale navštíví také Karlovy Vary (16. dubna), Most (22. dubna), Velké Meziříčí (23. dubna), Ostravu (27. dubna), Hodonín (30. dubna) a Pardubice, kde svou koncertní šňůru 1. května ukončí.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!