Sázavafest přidává nultý rozjezdový den. Návštěvníky rozehřeje Lucie Bílá i Kamil Střihavka

Sázavafest přidává nultý rozjezdový den. Návštěvníky rozehřeje Lucie Bílá i Kamil Střihavka  

Sázavafest chystá pro návštěvníky opět bohatý program plný hudebního ale i divadelního programu. Nebudou chybět hosté ze zahraničí, ani významní čeští umělci. Tentokrát začne festival již 3. srpna, kdy odstartuje nově nultý den, jehož cílem bude připravit návštěvníky na další dny.

Přestože se bude jednat o nultý den festivalu, rozhodně se ho nezúčastní nějací neznámí interpreti. Ba naopak! Festival odstartuje v 19:30 koncertním vystoupením zpěváka Kamila Střihavky. Toho pak na pódium vystřídá několikanásobná zlatá slavice a čerstvá padesátnice Lucie Bílá. Návštěvníci se mohou těšit na nezkrácená vystoupení obou interpretů české populární hudby.

Sázavafest letos oslaví již šestnácté narozeniny. Při této příležitosti chystá pro návštěvníky i další velká jména, která v srpnu dorazí do Světlé nad Sázavou. Po dobu tří dnů se na festivalových pódiích vystřídají čeští i zahraniční interpreti. Svou českou premiéru si na Sázavafestu odehraje M.I.N.E., sólový projekt frontmana elektronické kapely Camouflage Markuse Meyna. Z Německa dorazí Final Stair, z Rakouska punk-rocková kapela Kytty in a Casket a až z Ameriky zpěvačka Meg Pfeiffer.

Samozřejmě že chybět nebudou ani známá jména české a slovenské populární scény. Fanoušci se mohou těšit na kapely No Name, Chinaski, Monkey Business či Mig 21. Dorazí také zpěvačka Ewa Farna, zpěvák Petr Kolář, rapper Majk Spirit, Michal Hrůza, Xindl X, Slza, Jelen či Vladimír 518.

Vstupenky na festival jsou k dispozici v internetovém předprodeji za cenu 890 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!