Emma Smetana chystá křest nové desky. Proběhne v Lucerna Music Baru

Emma Smetana chystá křest nové desky. Proběhne v Lucerna Music Baru  

Přestože světlo světa spatřilo první album Emmy Smetany již 25. března, svůj slavnostní křest má teprve před sebou. Desku s názvem What I’ve Done pokřtí známá zpěvačka a moderátorka v úterý 12. dubna v pražském Lucerna Music Baru.

Úterní křest nové desky odstartuje devátou hodinou večerní a stane se pomyslným startem koncertní sezóny mladé zpěvačky. Slavnostní večer se samozřejmě neobejde ani bez významných hostů, kmotrů alba. Pozvání Emmy Smetany přijali zakladatelé kapely Tata Bojs Mardoša a Milan Cajs. Mardoša později vystřídá za hudebním pultem DJ Pierra Urbana a nabídne návštěvníkům svůj vlastní set.

Samozřejmě že nebudou chybět zbrusu nové písně, které předvede Emma Smetana návštěvníkům živě. V jednom songu doprovodí zpěvačku dokonce frontman kapely Monkey Business Matěj Ruppert. Dorazí také tři v Česku žijící britští sourozenci a jejich kamarád, kteří společně tvoří mladou indie-rockovou formaci The SIlver Spoons.

„Upřímně řečeno jsem byla dost nervózní z přijetí alba kritikou a její vesměs příznivé reakce mi udělaly velkou radost. Nyní nás čeká spousta práce a koncertování, hrozně moc se těším na to, že svoji hudbu teď budu předávat lidem naživo přímo z pódia...,“ těší se Emma Smetana, která na nové desce zpívá jak anglicky, tak ve francouzštině.

Na nové desce spolupracovala Emma Smetana s Jiřím Burianem i svým dlouholetým partnerem Jordanem Hajem, který je mimo jiné i členem skupiny Peter Pan Complex. Jiří Burian se stal také kapelníkem Emmina bandu. Album obsahuje třináct písní, které nabízí melodie moderního popu. Fanouškům už je bezesporu velmi dobře známý Emmin první singl Waiting, ke kterému vznikl i videoklip. O něj se postaral režisér Tomáš Bláha.

Slavnostní křest alba se uskuteční v úterý 12. dubna v Lucera Music Baru. Vstupenky jsou stále k dispozici v internetových předprodejích. Ceny lístků v jednotlivých předprodejích se pohybují kolem dvou set korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!