Prázdniny v Telči lákají na Anetu Langerovou, Marii Rottrovou i Bratry Ebeny

Prázdniny v Telči lákají na Anetu Langerovou, Marii Rottrovou i Bratry Ebeny  

I letos nabídne festival Prázdniny v Telči několik letních dní ve znamení hudby, divadla a bohatého doprovodného programu. Připravena je více než stovka vystupujících. Dorazí Bratři Ebenové, Aneta Langerová i Lenka Filipová. Zazpívá i Marie Rottrová, která si rozmyslela svůj definitivní hudební důchod.

Festival Prázdniny v Telči odstartuje 29. července na nádvoří zámku v Telči. Bohatý program nabídne až do 14. srpna. Celých sedmnáct dní se tak mohou obyvatele města a jeho návštěvníci těšit nejen na hudební vystoupení, ale také na zajímavé doprovodné akce. Přestože není program ještě kompletní, již nyní je jasné, že se návštěvníci rozhodně nudit nebudou.  

Prázdniny v Telči chtějí nabídnout to nejlepší z českého folku. Na třech scénách zde vystoupí stovky českých a zahraničních hudebníků. Velkým lákadlem je koncert Anety Langerové, ale také vystoupení Marie Rottrové. Společně se představí také Lenka Filipová s dcerou Lenny. Zajímavý hudební zážitek slibuje také společné vystoupení Vlasty Rédla a Hradišťanu.

Na zámecké nádvoří, kde bude umístěna hlavní scéna festivalu, vystoupí i další špičky české folkové scény. Návštěvníci se mohou těšit na muzikanta Vladimíra Mišíka, formaci Druhá tráva, skupinu Nezmaři či Spirituál kvintet.  

Do Telče ale dorazí také zástupci světové folkové scény. Zahraje zde totiž finská folková kapela Värttinä. Ze Slovenska pak přijede herečka a zpěvačka Szidi Tobias. Kromě hlavních koncertů se mohou návštěvníci těšit i na pohádky pro děti, koncerty začínajících skupin a další akce, které budou přístupné zcela zdarma. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Zámek Telč nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!