Cage The Elephant poprvé zapaří v Praze! Představí zde nejnovější album

Cage The Elephant poprvé zapaří v Praze! Představí zde nejnovější album   

Americká rocková banda Cage The Elephant v srpnu potěší české publikum. Vůbec poprvé totiž přijede zahrát do Prahy, aby zde fanouškům představila své čtvrté album s názvem Tell Me I’m Pretty. To spatřilo světlo světa v prosinci minulého roku.

Pětičlenná energická parta Cage The Elephant se vyznačuje neotřelým způsobem, kterým pracuje s prvky indie, punku a rocku. Již během února odehrála kapela dvanáct koncertů v Británii, Holandsku, Německu a Dánsku. V současné době je na koncertní šňůře, v rámci níž objíždí koncerty po Spojených státech i Kanadě.

V České republice vystoupí Cage The Elephant 22. srpna, kdy se představí v pražském Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou k dispozici od čtvrtka 31. března v internetovém předprodeji za cenu 450 korun. Na místě v den koncertu pak za vstup zaplatíte 590 korun.

Kapela Cage The Elephant vznikla již v roce 2006, na první místa alternativních žebříčků ji ale vynesla až třetí deska Melophobia z roku 2013. Ta bylo dokonce nominováno na prestižní Cenu Grammy. Nejnovější album Tell Me I’m Pretty vyšlo na konci minulého roku. Je to v pořadí již čtvrtá deska. Obsahuje 10 nových songů, z nichž fanoušci kapely již jistě znají první singl Mess Around.

Skupina je kromě zajímavého hudebního stylu známá také velmi divokými koncerty s velkou show. O ní se stará především trochu ulítlý frontman Matt Shultz. “Charismatický zpěvák Matt Shultz skončil polonahý v publiku, které ho v extázi nosilo nad svými hlavami,” napsal v reakci na koncert v londýnském Alexandra Palace v únoru 2014 prestižní list The Times.

Lucerna Music Bar se tudíž pravděpodobně otřese v základech. Vystoupení kapely Cage The Elephant totiž aspiruje na jeden z nejdivočejších koncertů tohoto roku. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!