Kapela Monkey Business zahájila jarní tour společně s Maxipsem Fíkem v Kadani

Kapela Monkey Business zahájila jarní tour společně s Maxipsem Fíkem v Kadani100%

V sobotu 6. února se konal v Kadani úvodní koncert nové tour kapely Monkey Business. Své první vystoupení zahájila skupina ve městě Maxipsa Fíka s nadšením. Celá show s názvem „Zatím je všecko v naprostym rychtyku TOUR 2016“ se následně přesune do Jižních Čech a vyvrcholí 26. května ve Žlutých lázních. V rámci jarní tour je naplánováno dohromady dvaadvacet koncertů po Čechách, na Moravě a také v Bratislavě.

První únorovou sobotu se slavil v Kadani tradiční karneval. Městem prošel masopustní průvod rozjařených lidových masek. Lidé společně s dobrým vojákem Švejkem a s pokřikem „Morano, Morano huš,huš, huš, ať je tady jaro už!“ sledovali zapálení, zastřelení a utopení Morany v řece Ohři. Zima byla pohřbena a jaro mohlo přijít. A s ním první koncert jarní tour kapely Monkey Business v Kadani.

Byl to zážitek, skvělá hudba a výtečný zvuk. Opět zaujali svými sladěnými kostýmy. Vystupovali v bílých oblecích s kravatou a s potiskem jako vystřiženým z akčních letáků. Dokonalá souhra celé kapely a zpěv obou interpretů Matěje Rupperta a Terezy Černochové byl stoprocentně perfektní. Atmosféru každé písně doplňovaly úchvatné taneční kreace Matěje i Terezy. Úvodní koncert tour se vyvedl, sál místního kulturáku Orfeum odměnil skupinu „darebáčků“ z Monkey Business nadšeným potleskem.

Celý koncert byl výborně ozvučený. Kapela předvedla dvouhodinový neustávající slet písniček bez jediné přestávky. Zahráli své nejznámější hity a to v nekonečném rytmu. Nenechali publikum ani na chvilku oddychnout, každou skladbu si skutečně vychutnávali. Matěj jako obvykle proplul nad hlavami diváků. Někteří si s ním mohli také zazpívat a zatančit na pódiu.

Publikum si z Kadaně domů odváželo s jarem také pocit dobré nálady. Byl to perfektní hudební zážitek, který dokonale doplnil karnevalový víkend ve městě Maxipsa Fíka. Je dobré občas vypnout a zrelaxovat při pořádné porci bezvadné hudby. Pokud fandíte Monkey Business, zajděte na některý z jejich dalších živých vystoupení. Budete mít možnost slyšet zaručeně kvalitní muziku zahranou na plný plyn. Nejbližší vystoupení bude již tento víkend v jižních Čechách a další za týden v Plzni.

Koncerty:

6.2. Kadaň - Orfeum
12.2. Český Krumlov - Fabrička
13.2. České Budějovice - Café Club Slavie
20.2. Plzeň - Buena Vista
26.2. Litomyšl - Kotelna
27.2. Havlíčkův Brod - Oko
3.3. Bratislava - Babylon
4.3. Vsetín - 3 opice
5.3. Jihlava - Soul Music Club
10.3. Olomouc - U klub
11.3. Krnov - Kofola klub
12.3. Ostrava - Barrák
19.3. Mariánské Lázně - Na rampě
24.3. Havířov - Stolárna
25.3. Val Mez - M-klub
26.3. Zlín - Fénix
15.4. Mladá Boleslav - L&K Forum 
16.4. Děčín-Klub Kotva
22.4. Frýdek Místek - Stoun
23.4. Nové Město nad Váhom - Blue Note
13.5. Písek - KD
26.5. Praha-Žluté lázně

Názor informuji.cz: 100%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Buena Vista Club nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Buena Vista Club

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!