Nejnovější články » Hudební novinky

Skupina Mandrage vyjede na své největší turné. Láká na originální zrcadlovou show

11.2.2016,

Populární plzeňská kapela Mandrage vyráží na konci února na své největší a nejnákladnější turné, během něhož představí fanouškům v šestnácti městech nejnovější desku Potmě jsou všechny kočky černý. Skupina slibuje nejen chytlavé písně, ale také působivou show se zrcadly a obří discokoulí.

První zastávkou koncertní šňůry s názvem Všechny kočky Tour odehrají Mandrage v domovské Plzni 26. února. Návštěvníci se mohou těšit na nové písně i starší hity, výpravnou scénu a nové blýskavé stříbrné kostýmy. V průběhu února, března a dubna navštíví kapela patnáct českých měst a Bratislavu. Poslední koncert turné odehraje 16. dubna v Ústí nad Labem.

V rámci tour dorazí Mandrage také do pražského Fora Karlín, kde se odehraje vůbec největší samostatný koncert kapely v její historii. „Koncert bude speciální v mnoha ohledech, které nelze prozrazovat, ale třeba i v tom, že do ostatních sálů nám prostě neprojde naše discokoule dveřmi. Teď se nacházíme ve fázi, že sháníme pronájem jeřábu, což je v historii kapely Mandrage také nová zkušenost,“ uvádí kapela na sociálních sítích.

Na dlouhé koncertní šňůře bude dělat Mandrage doprovod kapela Terezy Hrubanové s názvem Electric Lady a brněnská skupina Animé. V některých městech vystoupí obě dvě formace, někde pouze jedna z nich.

Vstupenky jsou v současné době stále k dispozici v internetovém předprodeji sítě Tickestream. Lístky seženete v rozpětí od 260 do 350 korun. Brněnský koncert je již vyprodaný a i v jiných městech už lístky pomalu ubývají.

Desku Potmě jsou všechny kočky černý, kterou na turné Mandrage představí živě, vydala kapela v listopadu loňského roku. Energické album si získalo přízeň kritiků i fanoušků. První singl „Brouci“ má na Youtube již přes milión zhlédnutí.  Vysokých čísel dosahují také následné „Jaguár na krku“ a „Ona se smála“.  

Všechny kočky Tour 2016:

Foto:Ondřej Pýcha