Skupina Mandrage vyjede na své největší turné. Láká na originální zrcadlovou show

Skupina Mandrage vyjede na své největší turné. Láká na originální zrcadlovou show  

Populární plzeňská kapela Mandrage vyráží na konci února na své největší a nejnákladnější turné, během něhož představí fanouškům v šestnácti městech nejnovější desku Potmě jsou všechny kočky černý. Skupina slibuje nejen chytlavé písně, ale také působivou show se zrcadly a obří discokoulí.

První zastávkou koncertní šňůry s názvem Všechny kočky Tour odehrají Mandrage v domovské Plzni 26. února. Návštěvníci se mohou těšit na nové písně i starší hity, výpravnou scénu a nové blýskavé stříbrné kostýmy. V průběhu února, března a dubna navštíví kapela patnáct českých měst a Bratislavu. Poslední koncert turné odehraje 16. dubna v Ústí nad Labem.

V rámci tour dorazí Mandrage také do pražského Fora Karlín, kde se odehraje vůbec největší samostatný koncert kapely v její historii. „Koncert bude speciální v mnoha ohledech, které nelze prozrazovat, ale třeba i v tom, že do ostatních sálů nám prostě neprojde naše discokoule dveřmi. Teď se nacházíme ve fázi, že sháníme pronájem jeřábu, což je v historii kapely Mandrage také nová zkušenost,“ uvádí kapela na sociálních sítích.

Na dlouhé koncertní šňůře bude dělat Mandrage doprovod kapela Terezy Hrubanové s názvem Electric Lady a brněnská skupina Animé. V některých městech vystoupí obě dvě formace, někde pouze jedna z nich.

Vstupenky jsou v současné době stále k dispozici v internetovém předprodeji sítě Tickestream. Lístky seženete v rozpětí od 260 do 350 korun. Brněnský koncert je již vyprodaný a i v jiných městech už lístky pomalu ubývají.

Desku Potmě jsou všechny kočky černý, kterou na turné Mandrage představí živě, vydala kapela v listopadu loňského roku. Energické album si získalo přízeň kritiků i fanoušků. První singl „Brouci“ má na Youtube již přes milión zhlédnutí.  Vysokých čísel dosahují také následné „Jaguár na krku“ a „Ona se smála“.  

Všechny kočky Tour 2016:

Foto:Ondřej Pýcha 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Skupina Mandrage vyjede na své největší turné. Láká na originální zrcadlovou show Skupina Mandrage vyjede na své největší turné. Láká na originální zrcadlovou show
 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!