Xindl X se připravuje na společné turné s UDG a Voxelem. Představil nový singl Na vodě

Xindl X se připravuje na společné turné s UDG a Voxelem. Představil nový singl Na vodě   

Již za necelý měsíc odstartuje v Olomouci společné turné Xindla X, kapely UDG a Voxela. V plánu je celkem sedmnáct koncertů po českých i moravských městech. Na každém z nich se mohou návštěvníci těšit na vystoupení těchto tří interpretů, kteří kromě vlastního setu zahrají i společné skladby a písně svých kolegů. Ještě před chystanou koncertní šňůrou představuje Xindl X první singl z chystaného alba.

Xindl X a kapela UDG vyjedou na společné koncerty již podruhé. Spolupráce začala již minulý rok, kdy jsme vymysleli spojení XINDLA X a UDG. Spolu nám to dobře fungovalo a my odehráli řadu skvělých koncertů. Proto jsme se rozhodli pro pokračování. Do party jsme přibrali navíc Voxela. Tak nějak máme pocit, že nás perfektně doplní a že si na jaře užijeme fantastickou šňůru,“ těší se na společnou tour Jugi z kapely UDG.

Návštěvníci se tak mohou těšit jak na staré ověřené hity, tak také na některé novinky. „Jsem moc rád, že můžu naskočit do skvěle rozjetého vlaku společného turné a snad i přispět svým nákladem! Zahraju skladby z mojí první desky a chystám se i na nějaké novinky, jsem zvědavý na reakce publika,“ slibuje Voxel. První koncert se uskuteční již 24. února v olomouckém U-klubu. Společné turné pak ukončí vystoupení v křesetickém kulturním domě.

Xindl X nově představil první singl z chystané desky. Písni s názvem Na vodě složil a nazpíval jako titulní skladbu ke stejnojmennému seriálů, který odvysílá televize Nova. Nejnovější singl Xindla X je tak první vlašťovkou z dalšího studiového alba, jehož vydání je naplánováno na podzim tohoto roku. „Potěšilo mne, když mne režisér Milan Cieslar oslovil, abych napsal píseň k jeho seriálu. Jednak ho mám jako režiséra moc rád a navíc synopse, co mi poslal, byla velmi inspirativní. Sotva jsem ji dočetl, začaly mne napadat jednotlivé verše a ani ne do hodiny jsem měl hotový celý text. Na koncertech má písnička skvělé ohlasy a tak doufám, že bude bavit i televizní divák,“ mluví o nové písni Ondřej Ládek alias Xind X.

K nejnovější písni vznikl také z části animovaný videoklip, za nímž stojí talentovaný Ondřej Pfeiffer, který stojí i za dalšími klipy Xindla X, jako jsou ty k písním V blbým věku, Čecháček a totáček, Cudzinka v tvojej zemi, Barbína a další. I tuto nejnovější píseň si užijí návštěvníci nějakého z koncertů v rámci společného turné.

Vstupenky na jednotlivé koncerty seženete prostřednictvím předprodejní sítě SMSTICKET. K dispozici jsou také v obvyklých předprodejích jednotlivých klubů.

Termíny společného turné Xindla X, UDG a Voxela:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: , ,

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!