ZAZ se opět vrací do České republiky! Tentokrát dorazí do Brna

ZAZ se opět vrací do České republiky! Tentokrát dorazí do Brna  

Česko miluje Zaz, ale také Zaz miluje Česko! Proto se po sérii koncertů na konci loňského roku opět vrací. Po Fóru Karlín, které dvakrát vyprodala, a téměř vyprodané Aréně v Ostravě přijíždí populární francouzská zpěvačka dobýt také Brno!

Isabelle Geffroy alias zpěvačka Zaz se do České republiky vrátí 14. února, kdy vystoupí v brněnské DRFG Aréně. Pokud tedy nevíte, kde stylově prožít svátek zamilovaných, určitě pro vás může být toto vystoupení super tipem. Podle pořadatelů koncertu si Zaz Česko beznadějně zamilovala, a proto se sem opět velmi těší.

Pokud jste se minulý rok na nějaký z koncertů kvůli velkému zájmu o vstupenky už nedostali, neměli byste s nákupem lístků otálet ani letos. I nyní totiž vstupenky mizí velmi rychle. Seženete je v internetovém předprodeji síti Ticketpro. Lístky na stání zakoupíte za 1 090 korun, na sezení za 1 290 korun.

Vystoupení Zaz se vyznačují velkou sílou, energií a nespoutaností. V písních kombinuje mnoho hudebních stylů. Balancuje mezi jazzem a bluesem, v repertoáru má kromě francouzských písniček také songy afrických, andaluských, brazilských a latinskoamerických žánrů.

Zaz svojí energií, nadšením a radostí ze života strhává hudební fanoušky po celém světě. Během své kariéry vystoupila před desetitisícovým davem na stadionu Hendaye v jihozápadní Francii a v srdci Sibiře zazpívala největší hity Edith Piaf. Jedno ze svých koncertních turné uskutečnila i v Egyptě a výjimečný koncert odzpívala v kolumbijském solném dole. Vstup na něj byl volný.

Velký úspěch zaznamenala také její dvě poslední alba s názvy „Recto verso“ a „Paris“. Velmi rychle se dostala na špičku hudebních žebříčků a mezi nejprodávanější počiny pronikla také v České republice. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Winning Group Arena nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: Winning Group Arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!