Za hranicí nevinnosti od Abbie Glines neurazí, ale ani nenadchne

Za hranicí nevinnosti od Abbie Glines neurazí, ale ani nenadchne 

Rush a Blaire spolu v knize Hranice nevinnosti prožili hned několik krásných okamžiků. Jejich krátký vztah však skončil stejně rychle, jako začal. Blaire objevila tajemství, které pro ni mělo zůstat raději skryto. Rush jí ublížil natolik, že je pro ni nepředstavitelné, že by jejich vztah skončil happyendem.

V druhém díle z knižní série Rosemary Beach se s hrdiny setkáváme přesně tam, kde jsme je v Hranicích nevinnosti opustili. Rush je zdrcený z odchodu Blaire, nedokáže myslet na nikoho jiného než na ni. A ona se nachází v podobném rozpoložení. Ztratila všechny, které milovala. Jediným člověkem, který jí zůstal, je otec. Ten však o svou dceru nejeví žádný zájem.

Rush i Blaire nežijí, jen přežívají. Oba dva se snaží na toho druhého zapomenout, ale ani jednomu se to nedaří. Náhoda však vystřídá náhodu a oba hlavní hrdinové se po několika týdnech opět setkávají. Blaire nejdříve nevěří, že by se jejich vztah dal slepit. Rush jí však dokáže, že ona je pro něj první ženou, na které mu kdy doopravdy záleželo. Navíc se ukáže, že mají společného něco, co je stmelí už navždy.

Přišla, aby se mnou promluvila. Uplynulo už dost času? Použil jsem veškerou sílu vůle, abych zůstal stát na místě a nevzal ji do náručí. Bylo mi jedno, co se mi chystá říct. Stačil mi fakt, že se se mnou chce vidět. „Jsem rád, že jsi přišla,“ řekl jsem. Blaire se znovu začala mračit a nechtěla na mě pohlédnout. „Všechno je pořád při starém, ještě jsem na to nedokázala zapomenout. Nikdy ti nebudu schopná důvěřovat. I kdybych….i kdybych chtěla. Nejde to.“

Druhý díl byl oproti tomu prvnímu o něco slabší. Dalo se očekávat, že Rush bude po tom všem, co se stalo, dlouho dobývat. K překvapení všech se ale dali docela rychle zase dohromady. I přesto ale bude hltat každé slovo. Především závěr se Abbie Glines povedl. Autorka navíc knihu zpestřila střídáním vyprávění ze strany Blaire a Rushe. Možná tak lépe pochopíte jednání hlavního hrdiny.

I přes pár zmíněných nedostatků si však příběh užijete, Abbie Glines se povede vtáhnout vás čtivostí knihy do děje. Teď už nezbývá jen čekat na další díly této série – Forever Too Far a Rush Too Far, abychom se dozvěděli, jak vlastně všechno dopadlo.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!