Hurts přijedou do Prahy se svým novým albem Surrender

Hurts přijedou do Prahy se svým novým albem Surrender 

Britské elektro-popové duo Hurts oznámilo své historicky největší turné, které souvisí s jejich třetím albem s názvem Surrender. Do Pražské Inecheba Arény zavítá 25. února 2016.

Hurts na novém albu začali pracovat ihned poté, co v roce 2014 zakončili své předchozí, vyprodané turné. Celý loňský rok pak pokračovali v psaní a nahrávání, přičemž opět procestovali velkou část světa. Album se nahrávalo na Ibize, v New Yorku, v Montreaux, v Los Angeles, ve Švédsku i ve švýcarských Alpách. Opět ho produkoval jejich oblíbený švédský producent Jonas Quant, ke spolupráci ale tentokrát přizvali také věhlasného, Grammy ověnčeného producenta Stuarta Price (Madonna, The Killers) a Ariela Rechtshaida (Haim, Wampire Weekend).

Hurts se vracejí dva roky poté, co vydali veleúspěšné album Exile a společně s Calvinem Harrisem a Alesso natočili singl Under Control, který obsadil 1.místo hitparád v několika zemích. Do této doby prodali více než 1,2 miliónu alb, přes 3 milióny singlů a přes 250000 vstupenek na jejich posledním turné.

Nadcházející tour bude největším turné Hurts v jejich dosavadní historii. Začne 11.února v Glasgow, bude mít přes 20 zastávek a koncerty se odehrají i na velkých stadionech, či v renomovaných halách jako je Brixton Academy v Londýně nebo Hartwall Arena v Helsinkách. 25. února Hurts přijedou své nové album představit opět do pražské Incheba Arény.

"Vždy jsme se snažili vytvořit album, které dokáže pokrýt všechny aspekty našeho zájmu. Myslím, že se neustále vyvíjíme. Pokud bych měl srovnat naše poslední dvě alba, mám za to, že jsme objevili své hranice. Na jedné straně jsme zašli na pomezí popu a na straně druhé děláme pravý opak. Na novince se ubíráme podobným směrem jako u písně 'The Crow' nebo i 'The Road', která připomíná skoro až Nine Inch Nails," prozradil nedávno zpěvák The Hutchcraft v rozhovoru pro Gigwise.

Deska vyšla v říjnu 2015 na labelu Columbia Records. Hurts z něho nedávno zveřejnili několik ochutnávek, kromě singlu Some Kind Of Heaven, který uvolnili o prázdninách, je na YouTube čerstvě k vidění také song s názvem Lights.

Více info na:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Hurts přijedou do Prahy se svým novým albem Surrender
 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!