Projekt Made in Slovakia zvedl diváky ze židlí a roztančil O2 arenu

Projekt Made in Slovakia zvedl diváky ze židlí a roztančil O2 arenu

K unikátnímu hudebně-tanečnímu propojení došlo v sobotu 19. prosince v pražské O2 areně. Pro sedm tisíc návštěvníků zde zahrála slovenská kapela IMT Smile, kterou doprovodil umělecký soubor Lúčnica. Návštěvníkům se představila až stovka účinkujících, kteří vystoupili na patrovém a pohyblivém pódiu.

hodnoceno 29x
Líbí? Pošlete to dál...

Projekt Made in Slovakia navštívilo během beznadějně vyprodaných koncertů na Slovensku kolem 50 tisíc lidí. Nyní se přijel představit i českým divákům. Během energického vystoupení si návštěvníci užili hity IMT Smile v čele se zpěvákem Ivanem Táslerem i taneční choreografii uměleckého vedoucího Lúčnice Štefana Nosál’a.  

V O2 areně vytvořil projekt Made in Slovakia úžasnou atmosféru. Hudba, písně a výkony vystupujících dostaly publikum přímo do varu. Především song „A ja taká dzivocka“ zvedl návštěvníky ze sedadel. Neustálé střídání Lúčnice, IMT Smile, kytarových sól, harmoniky či fujary dělalo představení skutečně dynamickým a fanoušci se tak ani chvíli nenudili. 

"IMT Smile i Lúčnica jsou na Slovensku chronicky známí, nicméně vymysleli jsme různé nové a zajímavé způsoby, jak to celé pospojovat. Velmi dobře znám Ivana i profesora Nosáľa, všichni tři máme rádi velké, silné a vyostřené emoce, a to se velmi šťastně potkalo na tomto projektu," přiblížil akci Jan Ďurovčík, známý režisér, který má celý projekt pod taktovkou.

Foto: Marián Juskanin 

Další náhodné fotky z galerie...

Projekt Made in Slovakia zvedl diváky ze židlí a roztančil O2 arenu Projekt Made in Slovakia zvedl diváky ze židlí a roztančil O2 arenu Projekt Made in Slovakia zvedl diváky ze židlí a roztančil O2 arenu Projekt Made in Slovakia zvedl diváky ze židlí a roztančil O2 arenu

|
90%

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...