Jeleni vytvořili v Ústí neuvěřitelnou atmosféru

Jeleni vytvořili v Ústí neuvěřitelnou atmosféru

Po sedmi vyprodaných klubech z osmi se kapela Jelen vydala také do severočeského Ústí nad Labem. I zde ji přivítal naplnění Doma music klub. Této zastávky se nezúčastnila slovenská písničkářka Sima Martausová, která jelení koncerty během Jelen Backstage Tour 2015 zahajovala. Místo ní se roli předskokanky chopila Kateřina Marie Tichá se svojí skupinou.

hodnoceno 25x
Líbí? Pošlete to dál...

A Kateřina Marie Tichá se postarala skutečně o dobrý začátek ústeckého koncertního večera. Předvedla kromě známých písniček, které si s ní zpívalo také publikum pod pódiem, i pár nových. Po ní pak během chvilky nastoupila na stage kapela Jelen, která zahájila vystoupení zatím nejznámější písní z nové desky „Vlčí srdce“. Tou také celý koncert členové skupiny ukončili, akorát je při tom na kytaru a zpěvem doprovodit Martin Křovina, výherce facebookové soutěže, který se od návštěvníků dočkal velmi vřelého přijetí.

Koncert překypoval energií a dobrou náladou. Jeleni předvedli nejen své známé songy, ale také úplně nové písničky, které většina publika slyšela vůbec poprvé. Vystoupení bylo velmi dynamické, bez slabších míst. Návštěvníci skupinu za skvělé výkony odměňovali dlouhým potleskem, jásotem i pořádným řevem. Publikum pařilo během koncertu tak moc, že přestala stíhat i klimatizace a návštěvníky tak začaly z trubek zkrápět kapky vody. Právě pro obrovskou energii a přátelský přístup mají fanoušci koncerty Jelenů tak rádi. 

Další náhodné fotky z galerie...

Jeleni vytvořili v Ústí neuvěřitelnou atmosféru Jako předskokanka vystoupila Kateřina Marie Tichá s kapelou. Později se na pódium vrátila i s Jeleny, aby jim pomohla s několika písněmi. Ústí nad Labem bylo předposlední zastávkou prosincového Jelen Backstage Tour 2015. Jeleni vytvořili v Ústí neuvěřitelnou atmosféru

|

90%

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...