Rozdáváme vstupenky na akrobatickou show Čínského národního cirkusu

Rozdáváme vstupenky na akrobatickou show Čínského národního cirkusu 

Akrobatická show, Čínský národní cirkus, v prosinci navštíví 6 českých měst s novým programem „CHINATOWN – „Říše středu, kolébka kultury“. Představení mistrů akrobacie k nám zavítá už počtvrté a představí se v Brně, Ostravě, Pardubicích, Praze, Českých Budějovicích a v Karlových Varech. Naši čtenáři mohou vyhrát volné vstupenky do Prahy a do Českých Budějovic. Jak? Stačí napsat k nám do redakce správnou odpověď na soutěžní otázku!

Čínská akrobacie se prosadila jako samostatně respektovaná umělecká forma a její obliba trvá už 2.000 let. Čína je dnes všudypřítomná. Není to jenom její tisíciletá historie, ale také čínská kuchyně, Kung Fu a dech beroucí akrobatické umění.

Chcete vidět nový program Čínského národního cirkusu na vlastní oči? Odpovězte správně na naši soutěžní otázku, pošlete nám ji emailem společně s vaší adresou a 7.12. se podívejte, jestli jsme nevylosovali právě vás!

Soutěžní otázka:

Soutěž již byla ukončena.

Své odpovědi zasílejte na email soutez@informuji.cz do 7.12. 2015 do 14 hodin. Ze správných odpovědí vylosujeme 3 výherce, kteří získají dvě vstupenky na večerní představení do Prahy a 2 výherce, kteří získají dvě vstupenky do Českých Budějovic

Nápovědu naleznete zde!

Správné odpovědi zasílejte do 7.12. do 14 hodin na adresu soutez@informuji.cz.

Výherce budeme kontaktovat po ukončení soutěže na uvedený email.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!