Kouzelná chůva Mary Poppins se vrací do Hybernie v exkluzivních 25 představeních

Kouzelná chůva Mary Poppins se vrací do Hybernie v exkluzivních 25 představeních  

Divadlo Hybernia se rozhodlo zpříjemnit předvánoční období nejen dětem, ale všem milovníkům pohádek a zázraků. Na jeho prkna se totiž vrací kouzelný muzikál Mary Poppins, který tak navazuje na zcela vyprodané první uvedení v roce 2013. Během listopadu a prosince se uskuteční ale pouze 25 exkluzivních představení.

Příběh pohádkového muzikálu se točí kolem dvou malých rozmazlených dětí Banksových, kteří kvůli nedostatečné rodičovské pozornosti tropí samé nezbednosti. Každou chůvu, která je má vychovávat, během několika dní vyženou. Vše se má však změnit příchodem kouzelné chůvy Mary Poppins, která nezmění život pouze malým uličníkům, ale také celé rodině. V hlavních rolích mimořádné chůvy se představují Alena Antalová, Johana Gazdíková a Radka Coufalová.

Muzikál Mary Poppins je určený především pro dětského diváka. Proto je plný barev, tance, zajímavých kostýmů a propracovaných kulis. Jednotlivé scény jsou často zajímavou vizuální podívanou, která však místy hodně hraničí s kýčem. Přesto odvedli tvůrci úžasnou práci. Přestože je muzikál dlouhý celé tři hodiny, děti, kterých byla v divadle většina, po celou dobu ani nedutali. Dokonce i ošívání se na sedačkách se objevovalo jen zřídka.

Co se týče pěveckých výkonů, v této oblasti nepřináší Mary Poppins žádné zázraky. Zpěv je u většiny herců spíše průměrný, žádná husí kůže a mrazení neprobíhá. Příjemný zážitek však vytvářejí z hudebních čísel pohádkové melodie v podání živého orchestru. Hudba i slova písní jsou velmi návykové a člověk si je pobrukuje ještě hodiny po skončení představení.

Muzikál Mary Poppins je příjemným zpestřením dne v předvánočním shonu. Děti z něj budou nadšené, dospělé určitě neurazí a neunudí. Kromě barevných scén plných kouzel přináší i pár chytrých myšlenek, které často přivedou k zamyšlení více rodiče než dětičky. Pokud tedy sháníte nějaký rodinný muzikál, výběrem Mary Poppins určitě nesáhnete vedle. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Hybernia nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Hybernia

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!