Nejnovější články » Fotogalerie

Mig 21 oslnil diváky na Okoři svou světelnou show

25.8.2015,

Již po patnácté se u romantické zříceniny uskutečnil známý hudební Festival Okoř. Před vyprodaným prostranstvím vystoupili 22. srpna 2015 Chinaski, Vypsaná Fixa, Tomáš Klus, Mig 21, Aneta Langerová a další umělci.

Fotogalerie:

ZOBRAZIT FOTOGALERII

Letošní ročník přinesl nejen zážitek hudební, ale i vizuální! Aneta Langerová opět předvedla, proč je jednou z nejúspěšnějších mladých zpěvaček naší země. Stejně si vedl i písničkář Tomáš Klus, který dokonce skočil mezi nadšené publikum, které ho „povozilo“.  Své umělecké kvality  předvedla i Lenka Filipová s její dcerou a pardubická Vypsaná Fixa.

Nepsaným vrcholem večera bylo vystoupení dvou českých skupin – Chinaski  a Mig 21. Svérázná chlapecká a "striptérská" kapela ze Smíchova rozehřála publikum svými hláškami, legračními písněmi a nádhernou světelnou show. Hudební formace pod vedením Michala Malátného pak opět dokázala, že patří k top ten naší hudební scény, přičemž i ona si během vystoupení pomohla barevnými světly. Tato česká kapela, která k Festivalu Okoř patří stejně jako pěna k pivu, zahrála své starší hity i novější písně z loňského alba Rockfield. O ostatním již vypoví nádherné fotky z této akce.

Fotografie: Karel Komorád