Mig 21 oslnil diváky na Okoři svou světelnou show

Mig 21 oslnil diváky na Okoři svou světelnou show

Již po patnácté se u romantické zříceniny uskutečnil známý hudební Festival Okoř. Před vyprodaným prostranstvím vystoupili 22. srpna 2015 Chinaski, Vypsaná Fixa, Tomáš Klus, Mig 21, Aneta Langerová a další umělci.

hodnoceno 3x
Líbí? Pošlete to dál...

Letošní ročník přinesl nejen zážitek hudební, ale i vizuální! Aneta Langerová opět předvedla, proč je jednou z nejúspěšnějších mladých zpěvaček naší země. Stejně si vedl i písničkář Tomáš Klus, který dokonce skočil mezi nadšené publikum, které ho „povozilo“.  Své umělecké kvality  předvedla i Lenka Filipová s její dcerou a pardubická Vypsaná Fixa.

Nepsaným vrcholem večera bylo vystoupení dvou českých skupin – Chinaski  a Mig 21. Svérázná chlapecká a "striptérská" kapela ze Smíchova rozehřála publikum svými hláškami, legračními písněmi a nádhernou světelnou show. Hudební formace pod vedením Michala Malátného pak opět dokázala, že patří k top ten naší hudební scény, přičemž i ona si během vystoupení pomohla barevnými světly. Tato česká kapela, která k Festivalu Okoř patří stejně jako pěna k pivu, zahrála své starší hity i novější písně z loňského alba Rockfield. O ostatním již vypoví nádherné fotky z této akce.

Fotografie: Karel Komorád

Další náhodné fotky z galerie...

Mig 21 oslnil diváky na Okoři svou světelnou showMig 21 oslnil diváky na Okoři svou světelnou show Mig 21 oslnil diváky na Okoři svou světelnou showMig 21 oslnil diváky na Okoři svou světelnou show

|

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...