Festonda CUP 2015 startuje již tuto středu. Která kapela se stane letošním nohejbalovým mistrem?

Festonda CUP 2015 startuje již tuto středu. Která kapela se stane letošním nohejbalovým mistrem?  

Patříte mezi hudební i sportovní fanoušky? V tom případě pro vás máme jeden tip! Již tuto středu 29. července se v pražských Vršovicích uskuteční tradiční nohejbalový turnaj česko-slovenských rockových kapel Festonda CUP 2015. Letos se do turnaje zapojí skupiny jako Divokej Bill, Wohnout, Tři sestry či MIG 21. A jak se jim povede, můžete sledovat zcela zdarma.

Jedenáctý ročník turnaje Festonda CUP 2015 se odehraje na tenisových kurtech TJ Sokol v pražských Vršovicích. Začíná se již v jedenáct hodin dopoledne, kdy se mezi sebou začnou utkávat týmy hudebníků z populárních rockových skupin z České republiky i ze Slovenska. Kromě napínavých turnajů a nevšedních sportovních zážitků se mohou návštěvníci těšit na bohatý doprovodný program, exhibice, program pro děti a bohaté občerstvení. Kapely a účastníci turnaje pak mohou vyhrát věcné ceny v podobě stylového oblečení oblíbených módních značek.

Tento rok se na turnaji utká skutečně úctyhodné množství hudebních formací.  Nebude chybět Divokej Bill, Wohnouti, Vypsaná Fixa, Tři Sestry, Mig 21, Skyline, Anna K & Band, Krucipüsk, Blue Effect, Zakázaný ovoce, Polemic a mnoho dalších. Poražený tým hudebníků musí na místě spontánně vymyslet a zahrát oslavnou píseň o vítězném mužstvu. A pokud chcete přijít fandit svým oblíbencům i vy, nemusíte si dělat žádné starosti se sháněním vstupenek. Vstup na akci je totiž zcela zdarma.

Festonda CUP má za jedenáct let existence skutečně bohatou historii. Navazuje na Festival na břehu moře, který se v letech 1998 až 2003 konával pravidelně na chorvatských plážích. Později se přesunul k Máchovu jezeru, odkud se ale v roce 2007 opět stěhoval. Mimo jiné se uskutečnil také na pražských Tenisových kurtech Sparta Praha či ve sportovním areálu Kolečko na Křivoklátě.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Festonda CUP 2015 startuje již tuto středu. Která kapela se stane letošním nohejbalovým mistrem?
 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!