Poděbradské Barvy léta zpestří prázdniny dvěma dny plnými hudby

Poděbradské Barvy léta zpestří prázdniny dvěma dny plnými hudby  

Ve dnech 17. a 18. července se v areálu koupaliště Jezera Poděbrady uskuteční již čtrnáctý ročník hudební přehlídky Barvy léta. Tentokrát je program rozdělen poprvé do dvou dnů a je nabitý československými hudebními hvězdami. Hlavní hvězdou festivalu bude kapela Tři sestry, která letos slaví své 30. narozeniny.

I tento rok Poděbrady zpestří hudební festival Barvy léta, který nabízí dva dny plné hudby, občerstvení, pohody a relaxu. Příjemný areál Jezera Poděbrady se třetí červencový víkend zaplní hudebními fanoušky i jejich oblíbenými interprety. Program je tentokrát skutečně nabitý. Kvůli velkému množství vystupujících interpretů se stal z jednodenní hudební přehlídky dvoudenní festival Barvy léta 2015.

A na koho že se můžete těšit? Samozřejmě ani letos nebude chybět festivalová stálice kapela Tři sestry. Ta v letošním roce slaví své 30. narozeniny a během narozeninových oslav navštíví i tři letní hudební festivaly. A jedním z nich jsou právě Barvy léta. Dalším lákadlem se stala populární partička Vypsaná fixa či slovenská kapela Horkýže Slíže. Chybět nebudou ani punkové bandy E!E, Slobodná Európa či energické Totální nasazení. Program pak doplní ještě interpreti jako Ivan Mládek a Banjo Band, Lety Mimo, Lenny, Mňága a Žďorp a mnoho dalších.

Kromě hudebních vystoupení se mohou návštěvníci těšit také na dětský koutek, oddychovou zónu s čajovnou, hrací zónu a samozřejmě mnoho výčepů a občerstvovacích stánků. Pro ty, kteří přijedou z daleka, bude samozřejmě přichystáno také stanové městečky. To bude k dispozici zcela zdarma.

Vstupenky můžete v současné době sehnat na internetu i v kamenných obchodech. Celofestivalovou permanentku koupíte v současné době za 510 korun. K dispozici jsou ale i levnější jednodenní lístky. Na místě se pak cena celofestivalové permanentky vyšplhá na 650 korun.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!