Fingers Up slibuje bourání festivalových stereotypů. Láká na nevšední zážitky a zahraniční hudebníky

Fingers Up slibuje bourání festivalových stereotypů. Láká na nevšední zážitky a zahraniční hudebníky  

Mohelnický festival Fingers Up chystá pro své návštěvníky skutečně originální program. V plánu jsou nejen nevšední hudební vystoupení, ale také desítky výjimečných zážitků. Jejich cílem je ukázat, že festivaly nejsou jen o hudbě, ale také o nezapomenutelné atmosféře, odpočinku, emocích a objevování. To vše nabídne festival Fingers Up během dvou dnů v příjemném prostředí mohelnického Morava campu.

Pokud si nechcete nechat ujít neobyčejný český festival, rozhodně si v kalendáři zakroužkujte dny 7. a 8. srpna. Právě během těchto dvou dnů se v Mohelnici uskuteční Fingers Up, jenž nabídne svým návštěvníkům unikátní festivalovou atmosféru. “Za čtyři uplynulé ročníky jsme získali velmi cenné zkušenosti, na jejichž základě se pokusíme uspořádat přelomový festivalový ročník. Jsme přesvědčeni, že festival není jen o hudbě, ale také o skutečně nových a netradičních zážitcích, objevování a emocích. Rozhodli jsme se udělat maximum, aby zrovna náš festival byl tím, z kterého se vám jednoduše nebude chtít zpět domů,” láká návštěvníky pořadatel Petr Elgner.

Základem festivalu budou samozřejmě vystoupení kvalitních hudebních interpretů jak ze zahraničí, tak z České republiky. Návštěvníci se mohou těšit na koncert britské formace The Wombats, nizozemských rockerů Kensington, dánské zpěvačky či indie rockerů z rakouské party Bilderbuch. Českou hudební scénu pak zastoupí kapely Vypsaná fixa, Rybičky 48, No Distance Paradise, Holden Caulfield, O5&Radeček a další. Festival se chce ale od ostatních festivalů odlišit především tím, že návštěvníkům nabídne ještě další neobvyklé možnosti, jak si na akci zpříjemnit den.

Během celého odpoledne si tak může návštěvník užívat sportovní zážitky, skvělé jídlo, umění, workshopy s kapelami nebo diskuze s významnými osobnostmi napříč obory. K tomu budou sloužit čtyři festivalové zóny – Art, Fashion, Gastro a Sport. Připraveno bude i mnoho nevšedních aktivit, jako je longboard, slackline, bumper ball nebo bazén. K dispozici bude i ranní rozcvička a bohaté občerstvení. Chybět nebude jídlo ve vysoké kvalitě od místních dodavatelů, domácí limonády či výborná káva. Další možnosti a aktivity jsou postupně představovány na festivalovém Facebooku

Pro návštěvníky, kteří se chystají na festivalu i přespat, je přichystána možnost výběru, kde postaví svůj stan. K dispozici bude klasické stanové městečko, klidný Quiet camp, chatky či motely. Základní víkendovou vstupenku bez ubytování seženete v současné době za 790 korun. Lístek s ubytováním v jednom z kampů se pak vyšplhá na 990 korun. Vstupenky za předprodejové ceny můžete sehnat na oficiálních stránkách festivalu

Chcete získat vstupenky na festival ještě výhodněji? V tom případě neváhejte využít naší speciální akci, kdy za cenu jednoho lístku dostanete rovnou dvě vstupenky. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!