Rock for People Europe, den třetí: zlatým hřebem festivalu se stal Parov Stelar Band

Rock for People Europe, den třetí: zlatým hřebem festivalu se stal Parov Stelar Band

Třetí a zároveň poslední den festivalu Rock for People Europe se rozhodně nesetkal s takovým zájmem fanoušků jako ten sobotní. I tak se ale měli návštěvníci na co těšit. Zahrát dorazili totiž britští Ting Tings či rakouský Parov Stelar Band, který předvedl vůbec největší show celého festivalu. Nechyběla ani známá česká jména jako kapela Zrní či zpěvák Vojta Dyk a B-Side Band.

hodnoceno 8x
Líbí? Pošlete to dál...

No Metal in This Battle předvedli energickou rockovou hudbu beze zpěvu. No Metal in This Battle předvedli energickou rockovou hudbu beze zpěvu.

Také nedělní festivalový den sliboval výjimečná představení zahraničních i českých interpretů. Kromě již zmiňovaných hudebníků zde odehrály svá představení i finská kapela French Films, belgická formace  Triggerfinger či italská banda JoyCut. Absolutně nejlepší show celého festivalu však odehrála skupina kolem rakouského hudebníka Parov Stelara, která naplnila energií celé plzeňské Depo2015 a zasloužila se tak o skutečně důstojné zakončení prvního ročníku festivalu Rock for People Europe. Po vystoupení Parov Stelar Bandu se ale návštěvníci s festivalem ještě nemuseli rozloučit. Až do noci pro ně byly přichystány DJ sety jak v hlavní hale, tak blízkém areálu Papírny. 

Další náhodné fotky z galerie...

Česká kapela ZrníItalská banda JoyCut The Ting Tings Zrní

80%

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...