Nejnovější články » Hudební novinky

Urbano Latino Festival nabízí nejlevnější letenku do Latinské Ameriky

1.7.2015,

Jedinečná akce plná energické muziky, tance, show, workshopů, výjimečné atmosféry a skvělé zábavy – tak bude vypadat již šestý ročník unikátního Urbano Latino Festivalu, který se uskuteční 18. července. Ten by neměli zmeškat především fanoušci rytmů a tance ve stylu latino a urban.

Urbano Latino Festival se letos uskuteční v Sunparku v Hradci Králové. Zde se rozezní první rytmy 18. července již ve 14 hodin odpoledne. Tato jednodenní akce nabídne nejrůznější hudební i taneční styly. Chybět nebude salsa, bachata, brasilian funk, reggaeton, dancehall, hip hop, RnB či latino pop. Koncept festivalu je totiž zaměřen na návštěvníky bez rozdílu věku či hudebního zaměření. Nabízí výjimečnou oslavu léta a zároveň i nejlevnější letenku do Latinské Ameriky.

Program celé akce je rozdělen do dvou částí. První se zaměří především na latinskou hudbu. Druhá část začne přibližně desátou hodinou večerní, kdy areál rozezní songy v urban rytmu. A kdo na festivalu vystoupí? Těšit se můžete na nezapomenutelnou bubenickou show skupiny Tam Tam Batucada inspirovanou rytmy Brazílie, Afriky i Kuby. Zahrají také Kleberson Oliveira, La Descarga Salsa Orquestra či Rio Dance Show. Chybět nebudou ani mezinárodní DJs.

Kromě toho se budou moci návštěvníci zúčastnit také nejrůznějších fun workshopů. Připravená je lekce zumby, brasil fit, afro dance či jumping latino. Samozřejmě že nebude chybět ani tradiční latinskoamerická kuchyně či ovoce dovezené až z dalekých brazilských pralesů. Pokud si toto vše nechcete nechat ujít, můžete si zakoupit vstupenky v internetovém předprodeji. Cena jednoho lístku činí 150 korun.