Natruc 2015 nabídne unikátní propojení slavných rockerů s dechovkou

Natruc 2015 nabídne unikátní propojení slavných rockerů s dechovkou 

Na začátku srpna zažije Kmochův ostrov v Kolíně již osmnáctý ročník kultovního festivalu Natruc 2015. Kromě kvalitních vystoupení nabízí jeho program i neobvyklá vystoupení. Návštěvníci se mohou těšit na nevídané hudební spojení dechovky, rocku, punku a ska.

Jednodenní festival Natruc 2015 se letos odehraje první srpnový den. Připraveny budou tři stage, na kterých zahraje téměř třicet hudebních interpretů. Mezi největší lákadla patří písničkář Xindl X, funky partička Monkey Business, rockeři Škwor či legendární pankáči Visací zámek. Nebude ale chybět ani formace Vypsaná fixa, Rybičky 48, Skyline, Nebe, Krucipüsk a mnoho dalších.

Na festival dorazí také zahraniční hosté. Až z Ameriky dorazí energický showman Rocky Leon, který s sebou doveze vynikající mix reggae, rocku a beat boxu. Vystoupí také britská originální formace Tribazik. Kmochův ostrov, jenž nese jméno velikána české dechové hudby Františka Kmocha, nabídne ale také jeden velmi unikátní zážitek. Své oblíbence totiž uslyšíte tak, jak jste ještě nikdy neslyšeli. Své síly totiž spojí s dechovou kapelou Kolíňanka kapely Vypsaná fixa, Rybičky 48, Sto zvířat nebo písničkář Pekař.

My už jsme si tohle spojení vyzkoušeli na Natrucu loni při písni My ještě nejsme starý a byl to neskutečný zážitek jak pro nás, tak pro fanoušky. Bylo to vtipný a moc rádi v tom budeme pokračovat,“ uvedl Kuba Ryba ze skupiny Rybičky 48. „Loňské vystoupení Rybiček 48 s dechovkou mělo takový úspěch, že jsme se rozhodli dát Kolíňance plnohodnotný padesátiminutový set. Podařilo se nám nalákat další známé muzikanty a tak vzniknou naprosto unikátní spojení, které neuslyšíte nikde jinde než na Natrucu“ láká návštěvníky dramaturg festivalu Martin Řehoř.

Aktuální cena vstupenek v předprodeji činí 320 korun. K dispozici je ale také speciální skupinové vstupné, v rámci něhož si každý zaplatí 290 korun, či rodinné vstupné za 750 korun. Festival byl minulý rok vyprodán, proto byste si měli pospíšit. Ostrov totiž není nafukovací. Navíc se 30. června budou lístky zdražovat. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!