Již tuto sobotu otevře brány 7apůlFest. Největším lákadlem je Divokej Bill

Již tuto sobotu otevře brány 7apůlFest. Největším lákadlem je Divokej Bill  

Už jedenáctý ročník akce 7apůlFest se uskuteční letos v Zábřehu. Jednodenní festival slibuje nabitý program na dvou scénách. Na těch se vystřídá Divokej Bill, UDG, Krucipüsk či zpěvačka Lenny. Nebude chybět ani oblíbená elektro stage, akce pro děti či doprovodný wellnes program.

7apůlFest odstartuje v sobotu 27. července odbitím půl jedné odpoledne. Festival se uskuteční jako již tradičně v plaveckém areálu v městě Zábřeh. Hlavní program bude probíhat na dvou střídajících se scénách. Headlinerem a největším lákadlem festivalu je kapela Divokej Bill, která dorazí na tuto akci premiérově. A právě v Zábřehu se uskuteční jedna z pouhých tří festivalových moravských zastávek, které má skupina v plánu. Chybět nebudou ani kapely UDG či Krucipüsk v čele s Tomášem Hájíčkem. Sestavu pak doplní písničkářka Lenny, slovenské partička Zoči Voči, komické hudební duo Čokovoko nebo formace Donaha a Ancient Desire.

Festival se i letos rozhodl vsadit na taneční hudbu. Tu si návštěvníci užijí na vedlejší electro stagi, kterou rozezní songy v rytmu electroswingu, house, techna či dubstepu. O to se postarají interpreti jako Cmeentoline, LanDchi, Ondrej Semirka, Noel či GeckoN. Organizátoři připravují také velkou dětskou scénu. Děti se tak mohou těšit na hraní autorských pohádek a písní, moderování, klaunské vystupování či kreativní workshopy od umělců z Divadélka S radostí.

Festival pro své návštěvníky chystá ale také velmi originální doprovodný wellnes program. V rámci něho si budete moci vyzkoušet tzv. slackline (balancování, chození a skákání na popruhu mezi dvěma body) či bumperball (závody a zápasy ve velkých koulích). Kromě toho je připravena také ohňová show. Také se můžete nechat nalíčit v kosmetickém studiu nebo si zahrát beach volejbal, minigolf nebo poker. Nudit se tedy zaručeně nebudete.

Vstupenky aktuálně seženete za 400 korun. Studenti mohou získat lístek s 10% slevou a děti do 12let mají vstup v doprovodu rodičů zcela zdarma. Vstupenky budou k dispozici i na místě. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!