Festival Mácháč 2015 oslaví 15. narozeniny. Dorazí Madeon či Sander van Doorn

Festival Mácháč 2015 oslaví 15. narozeniny. Dorazí Madeon či Sander van Doorn 

Největší beach open air festival v České republice oslaví své patnácté narozeniny ve velkém. Opět jsou pro návštěvníky připraveny dva dny plné taneční muziky a zábavy, během kterých vystoupí na několika stagích více než 100 hudebníků. To vše v úžasném prostředí písčité pláže Klůček u Máchova jezera ve městě Doksy.

Patnáctý ročník Mácháče proběhne 21. a 22. srpna. Tento tradiční taneční beach festival má kapacitu až 10 tisíc návštěvníků a obvyklé bývá totálně narvaný! Na své si zde přijdou především fanoušci elektronické taneční hudby, kterou si užijí nejen na hlavní stagi, ale také na několika menších pódiích. Během pouhých dvou dní se tak na akci vystřídá více než 100 hudebních interpretů. A kdo tento rok na festivalu, na kterém v minulých letech vystupovaly i hvězdy jako Tiësto, Axwell, Carl Cox či Paul van Dyk, zahraje? Organizátoři slibují stylově rozmanitější program, aby si všichni přišli na své.

Headlinerem pátečního festivalového dne se stane teprve dvacetiletý francouzský producent Madeon. Přes svůj nízký věk toho má na svědomí již hodně. Jako producent skladem spolupracoval například s Lady Gaga či kapelou Coldplay. Jeho aktuální počin Adventure patří ke kritikou nejlépe hodnocenému tanečnímu albu roku 2015. V sobotu pak jako hlavní hvězda vystoupí Sander van Doorn, veterán nejen holandské taneční scény. Za zmínku pak jistě stojí i další zahraniční interpreti jako je Don Diablo, Julian Jordan, holandská dvojice Firebeatz, francouzský DJ a producent Cedriv Gervais, Goldfish či Franky Rizardo.

Ve výčtu interpretů bychom mohli dlouho pokračovat, protože přichystáno je toho skutečně hodně. Kromě mnoha zahraničních umělců se na písečnou pláž Mácháče těší i čeští interpreti. Dorazí DJ dvojice Matamar, DJ Manene, Chris Sadler, Richard Reynolds, Tommy Rogers, Enrico a mnoho dalších

Pokud si nechcete nechat tuto dvoudenní párty ujít, měli byste si co nejrychleji pořídit svůj lístek. I přestože do festivalu zbývají téměř dva měsíce, je v současné době již ze 70 % vyprodaný. V současné době seženete vstupenky v ceně 1190 korun. V nabídce jsou také speciální GOLD vstupenky, za které zaplatíte necelé tři tisíce. Ale pozor! Festival neposkytuje návštěvníkům žádné stanové městečko. Veškeré ubytovací kapacity nabízí město Doksy a místní kempy. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Festival Mácháč 2015 oslaví 15. narozeniny. Dorazí Madeon či Sander van DoornFestival Mácháč 2015 oslaví 15. narozeniny. Dorazí Madeon či Sander van Doorn
 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!