Léto v Prazdroji 2015 přináší oblíbenou kombinaci plzeňského piva, kvalitní muziky a filmu

Léto v Prazdroji 2015 přináší oblíbenou kombinaci plzeňského piva, kvalitní muziky a filmu  

I tyto prázdniny připravuje pivovar Plzeňský Prazdroj pro své návštěvníky nejen zajímavé pivní zážitky. Také letos mohou totiž zájemci navštívit sérii hudebních koncertních večerů, které se uskuteční na pivovarském nádvoří zcela zdarma. Plzeňany potěší například Voxel či skupiny Jelen, Imodium nebo Lucie Revival. Nově také Prazdroj představí středeční filmové noci.

První koncert se odehraje již 9. července, poslední pak 27. srpna. Celkem se mohou hudební fanoušci těšit na devět koncertů, během nichž se vždy představí dvě hudební formace. Před hlavní kapelou pokaždé vystoupí jedna mladá česká skupina. Koncerty se budou konat každý čtvrtek. Předkapela začne hrát kolem sedmé hodiny večerní, začátek hlavního hudebního interpreta je plánován na devátou hodinu. O vstupné se zájemci nemusí vůbec starat, protože všechny koncerty budou zcela zdarma. Zaplatíte si tak jen za občerstvení a samozřejmě pivo, které nemůže chybět.

Letos si organizátoři připravili pro návštěvníky skutečně pořádný hudební mix. Jako první se návštěvníkům představí česko-kubánská hudební kapela Mezcla Orquesta. Následující čtvrtky se pak mohou fanoušci těšit na zpěváka Voxela, oblíbenou partičku Lucii Revival, trash-popovou formaci 100°C, broumovské Imodium či pražského Jelena. Sestavu pak doplní ještě formace Palice a Pilsen Queen Tribute Band. „Hlavní program jsme doplnili o kapely, které se v minulých ročnících objevily v soutěži Prazdroj Talentů. Skupina Falešná ozvěna loni dokonce zvítězila! Šestice mladých hudebníků z Rakovnicka baví své fanoušky směsí nápaditého ska, rocku a popu,“ vysvětlují organizátoři. I předskokané mají tedy návštěvníkům co nabídnout.

Pro tento rok si však pro návštěvníky přichystal pivovar i další lahůdku – středeční filmové noci. Ty kromě známých snímků nabídnou rovněž občerstvení tematicky přizpůsobené promítanému filmu. Promítání začíná vždy ve středu ve 21:15 a vstup je opět zdarma. Návštěvníci si mohou navíc po každém promítání užít i komentované pozorování noční oblohy. I letos na návštěvníky samozřejmě čeká již tradiční Pilsner Fest, který proběhne však až v říjnu.

Program koncertů: 

09. 07. – Mezcla Orquesta (předkapela: Megaphone)
16. 07. – Voxel (předkapela: Isua)
23. 07. – Lucie Revival (předkapela: Tribute to Killers)
30. 07. – 100°C (předkapela: Mothers Funkers)
06. 08. – Imodium (předkapela: Coctail ála Motejl)
13. 08. – Jelen (předkapela: Mono Love)
20. 08. – Palice (předkapela: Falešná ozvěna)
27. 08. – Pilsner Queen Tribute Band (předkapela: Michal Šindelář & Jakub Kořínek)

Program letního kina: 

08. 07. – Samotáři
15. 07. – Nedotknutelní
22. 07. – Perný den
29. 07. – Nespoutaný Django
05. 08. – Vlk z Wall Street
12. 08. – Podraz
19. 08. – Rivalové
26. 08. – Divoké historky

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!