Festival Dokořán vstupuje do druhého desetiletí. Nabízí PSH či Monkey Business

Festival Dokořán vstupuje do druhého desetiletí. Nabízí PSH či Monkey Business 

Již jedenáctý ročník multižánrového Festivalu Dokořán se letos uskuteční počátkem srpna v Karviné. Tentokrát pod novým vedením slibuje tři dny plné muziky a především pořádné zábavy. Návštěvníkům budou k dispozici hned čtyři scény, na kterých vystoupí interpreti jako PSH, Strapo, Blue Effect či Monkey Bussines. Chybět nebude ani bohatý doprovodný program.

Festival Dokořán se uskuteční 6. až 8. srpna v areálu Lodiček a Parku Boženy Němcové v Karviné. Čtvrteční den si užijí především fanoušci českého a slovenského hip hopu. Speciálně pro ně se totiž chystají formace PSH, Strapo či slovenští Dornkappel. V pátek si ale přijdou na své i ostatní hudební nadšenci. Do Karviné dorazí kapely Blue Effect, United Flavour či český hudebník Zdeněk Bína. Kromě toho mohou návštěvníci podpořit také začínající formaci Light&Love nebo místní skupiny Ajdontker a Slepí křováci.

V sobotu pak zahrají headlineři letošního ročníku Monkey Business, kteří s sebou přivezou pořádnou nálož funky muziky. Velkou show slibují také kapely Korben Dallas, The Paranoid, Peter Pan Complex, Noah Ellenwood či slovenská partička Zoči Voči. Pro návštěvníky bude letos připravená i Club stage, na které se mohou těšit na spousty taneční muziky. Prozatím potvrdila svojí účast čtveřice DJs – Sayko, Ron-X, Djeda a Firgo. Organizátoři slibují ale ještě daleko více jmen.

Festival však nabídne i velmi bohatý doprovodný program. Návštěvníci si mohou užít i filmy a divadlo! Na festivalu vystoupí improvizační skupina Impéčko a promítat se bude studentský projekt Punku Yatray, jenž pojednává o amazonskýchh kmenech. Nebude chybět ani diskuze s autorem. Krom toho budou po celé tři dny na místě streetartisti a chybět nebude ani BMX exhibice. Festival je navíc zcela bezbariérový.

Předprodej vstupenek bude zahájen 1. července v prodejně Agape a v bufetu na Lodičkách. V jednání jsou v současnosti i další předprodejová místa v dalších městech v Moravskoslezském kraji. V předprodeji seženete celofestivalovou permanentku za 300 korun. Na místě si pak ještě o 50 korun připlatíte. Za jednodenní vstupné utratíte 200 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!