Soutěžte o volné vstupenky na Pražské Quadriennale!

Soutěžte o volné vstupenky na Pražské Quadriennale! 

Nejvýznamnější mezinárodní přehlídka v oblasti divadla a scénografie na světě s tradicí od roku 1967 se opět po čtyřech letech vrací do Prahy. 13. ročník Pražského Quadriennale se ponese v duchu živé výstavy, která během 11 dní nabídne návštěvníkům prezentaci děl umělců z rekordního počtu 78 zemí světa. Celý program se v letošním roce poprvé odehraje v historickém centru Prahy, jak uvnitř významných staveb a památek města, tak ve veřejném prostoru.

Hlavní programovou částí Pražského Quadriennale 2015 je Sekce zemí a regionů. Sám divák se mnohdy stane součástí interaktivních expozic, a bude tak ovlivňovat podobu desítek výstav, které se inspirovaly letošním tématem SdílenýProstor: Hudba Počasí Politika. PQ dále nabídne široké veřejnosti výstavy škol, divadelní představení i pouliční performance. Lákadlem je také program pro odborníky v podobě workshopů, přednášek a diskusí s nejvýznamnějšími osobnostmi současného divadla a scénografie či dokonce filmu, jako jsou Robert Lepage, Robert Wilson nebo Julie Taymor.

Máme pro vás soutěž, díky které mohou tři z vás vyhrát po dvou vstupenkách, které jsou v oficiálním prodeji v základní sazbě k dostání za 300 Kč. Tyto vstupenky platí na jeden celý den (dle vlastního výběru) do všech lokací Pražského Quadriennale. Čtečka na pokladně pak vstupenku aktivuje pro konkrétní den, kdy návštěvník přijde.

Na email soutez@informuji.cz nám pošlete správnou odpověď na soutěžní otázku a my z došlých odpovědí vylosujeme tři výherce. Soutěžit můžete až do 12. 6. do 14 hodin.

Soutěž již byla ukončena.

Své odpovědi zasílejte do 12. 6. do 14 hodin na email soutez@informuji.cz.

Ze zaslaných správných odpovědí vylosujeme 3 výherce, kteří získají po dvou vstupenkách.

Výherce budeme kontaktovat na základě uvedené emailové adresy. Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!