V pátek bude v Roxy pořádné horko. Přijede britský Hot Since 82

V pátek bude v Roxy pořádné horko. Přijede britský Hot Since 82 

Daley Padley nebo taky Hot Since 82. Tak tohle jméno by měl znát každý milovník housu a společně s tím si i zapsat do diáře datum 5. června, kdy tento britský Dj a producent dorazí do pražského klubu Roxy.

O jeho vzestupu na house scéně se hovoří jako o pádu meteoritu. K tomu přispěla i jeho pohotová reakce při jeho návštěvě afterparty na Ibize před pěti lety, kdy využil výpadku hudby a zapojil svůj iPhone s jeho rozdělaným trackem. A protože reakce publika byla pozitivní, rozhodl se kontaktovat holandský label Noir Music, který tento track vydal pod názvem Let It Ride. Ten hned vystřelil na 3. příčku Beatport House Chart. Do té doby Daley Padley, dnes ale již známý Hot Since 82.

S jeho úspěchem to pak už šlo ráz na ráz. Rok po vydání zahrál exkluzivní dvouhodinový set u Pete Tonga v BBC Radio 1, dosáhl prvního místa na Beatportu s remixem Green Velvet – Bigger Than Prince a v roce 2013 vydal první album Little Black Book.

Loňský rok oslavil úspěch založením svého vlastního labelul Knee Deep In Sound. Za zmínku stojí určitě i zajímavý projekt Taken, kdy „unáší" clubbery na neznámá místa po celé Británii bez jediné další informace kromě... Hot Since 82. 

Pokud  tě zajímá, co si připravil pro svoje publikum v Praze, neváhej a doraž v pátek do Roxy. Lístky jsou v předprodeji za 250 Kč.

support: Lumiere, Fatty M, Fatty M b2b Schwa, Biodan; 2nd stage: Animal Print (Mexico)

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Experimentální prostor NoD

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!