Nad Sázavou budeme slavit! A to ve velkém

Nad Sázavou budeme slavit! A to ve velkém 

Sázavafest letos oslaví 15. narozeniny. Těšit se návštěvníci mohou třeba na novou stage nebo vylepšenou rodinnou zónu. Festival má také svou narozeninovou hymnu!

Kosheen (GB), Alphaville (DE), Sinplus (CH), Fuck Art, Let´s Dance (DE), Rytmus (SK). Z české scény pak MIG 21, Tomáš Klus, Wohnout, Sto Zvířat, Škwor, Tata Bojs, Kamil Střihavka, Vypsaná fixa, Ewa Farna, Vladimir 518, Voxel, Atmo Music, UDG, Vladimír Mišík, Václav Neckář, Elis, Xindl X, Lukáš Pavlásek, Iva Pazderková, Support Lesbiens, Michal Hrůza - to jsou nejdůležitější jména, která lákají na letošní Sázavafest.

Letní Sázavafest se opět koná v polovině prázdnin od 30. července do 1. srpna 2015 v malém městečku Světlá nad Sázavou, konkrétně v zámeckém parku.

Kromě hudebních hvězd je připraven také doprovodný program. Například již dříve avizovaná FAMILY FUN ZONE. Dětský koutek pro rodiny s dětmi obohatí žlutá rodinka – THE SIMPSONS ze Springfieldu! Samozřejmě rodiče budou moci své ratolesti nechat v koutku na hlídaní a stejně tak si s nimi užít i další atrakce. V jednom dni se můžeme setkat i s legendárním hercem a dabérem Barta Simpsona – Martinem Dejdarem.

I letos přednese v rámci autorského čtení aktuální tvorbu Michal Viewegh a např. i Lukáš Pavlásek  na Unplagged stage. Rozhodně se můžete těšit i na jeho divadelní um v projektu NA STOJÁKA.

Třeba se ptáte, zdali je to vše? Ani náhodou! Patnáctiny slaví každý jen jednou, a to pořádně, proto máme další překvapení – na festivalu přibude ke stálým třem scénám další! Nese název Rock ´n´ More stage! Scéna bude hrát v pátek a v sobotu vždy od 16 do 23 hodin. Vystoupí například Krucipüsk, Imodium, The Cell, Prague Conspiracy a mnoho dalších.

Festival nadělil celému publiku ohromný dárek v podobě festivalového songu Nad Sázavou jež nazpívalo seskupení s názvem Sázava Klan, jehož členy jsou Bára Basiková, Kamil Střihavka, Michal Malátný, Tomáš Hájíček, Michael Ví, Support Lesbiens, Elis, Imodium, Bořek Slezáček, Genny Chiatti, Lukáš Pavlásek a Vincent Richards a další.

V současné době máte možnost zakoupit vstupenku za 790,- Kč na celý festival, a to do konce května. V brzké době bude zahájen prodej jednodenní vstupenky na sobotu, kdy vystoupí právě zmiňovaní Kosheen (GB), Alphaville (DE), Tomáš Klus, Kamil Střihavka, Xindl X, Support Lesbiens, Václav Neckář s kapelou FiHa. Za generaci vycházejících talentovaných umělců pak třeba Voxel, Elis a Pavel Callta. Za zmínku stojí i informace, že Voxel je držitelem ocenění Hvězda internetu ankety Český Slavík Mattoni 2014 a Elis je Objevem roku ve stejnojmenné anketě.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!