Ewa Farna představila v Olomouci své písně v novém aranžmá

Ewa Farna představila v Olomouci své písně v novém aranžmá

Populární zpěvačka Ewa Farna sice musela zrušit pro nedostatek zájmu svůj koncert v Bratislavě, ty české naštěstí odvolávat nemusí. V rámci svého turné V akustickém směru navštěvuje města po České republice, kde plní kluby svými fanoušky. Mezi nimi se často najdou i návštěvníci z Polska. Jaká byla její olomoucká zastávka?

hodnoceno 15x
Líbí? Pošlete to dál...

Olomoucký U-klub se 10. dubna sice nenaplnil k prasknutí, ale dorazilo poměrně slušné množství návštěvníků, kteří přišli podpořit svoji oblíbenou zpěvačku. Jako první je však potěšila předkapela eFeM, chlapecká skupina, v níž hraje i přítel Ewy Farne Martin Chobot. Kapela dělala radost především mladšímu dívčímu obecenstvu. Po skončení jejich setu však všichni netrpělivě očekávali především Ewu Farnou.

Mladá zpěvačka na pódium nastoupila po krátké pauze za hlasitého potlesku. Během koncertu představila písničky z nejnovější desky Leporelo, ale také staré známé songy. Ty však předvedla v nových originálních aranžích. Ewa Farna velmi dobře komunikovala s publikem, které jí za to odměňovalo velkým potleskem. Do Olomouce dokonce dorazila partička polských fanoušků, kteří si pro ni připravili malé překvapení – plyšovou verzi jejího přítele. To samozřejmě nezapomněla zpěvačka vtipně okomentovat.

Po přídavku, během kterého zahrála Ewa Farna své dva největší hity Měls mě vůbec rád a Boží mlejny melou, si nadšení návštěvníci vyprosili ještě jednu píseň. Zpěvačka se tak rozloučila s Olomoucí písní Déšť.

Další náhodné fotky z galerie...

Ewa Farna představila v Olomouci své písně v novém aranžmá Ewa Farna představila v Olomouci své písně v novém aranžmá Ewa Farna představila v Olomouci své písně v novém aranžmá Ewa Farna představila v Olomouci své písně v novém aranžmá


Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...