Princezna Verunka se vrací

Princezna Verunka se vrací 

Ve čtvrtek 26. března 2015 se konala obnovená premiéra rodinného pohádkového muzikálu Kapka medu pro Verunku a s ní se do divadla Hybernia vrací i kapka medu, tři králové, tři královny, dva princové, jeden myslivec, královna přírodních sil, tři vodníci, šest čertů, tři bludičky, tři víly, jedna ježibaba a další pohádková havěť.

Všichni jmenovaní jsou postavami oblíbeného původního českého výpravného rodinného muzikálu a po téměř roční pauze se pro velký zájem všichni vracejí na šest mimořádných představení. Princezna Verunka však nezůstane jen v Praze. Na jaře se chystá také do Českých Budějovic, v létě pak na několik českých hradů a na podzim do Ostravy. Zprávu o návratu Verunky přivítali s nadšením nejen členové fanklubu, ale i všichni protagonisté od Kamila Střihavky až po taneční company.  

„Princ Mirek, je jedna z mých nejoblíbenějších rolí, jakou jsem hrál,“ řekl Miroslav Hrabě. Felix Slováček junior zase s nostalgií vzpomíná, že princ Honza byl jeho první velkou příležitostí na velkém muzikálovém jevišti. Jiří Štědroň se zase těší, že si po létech zopakuje roli prince z Popelky, a Jiří Zonyga, že uplatní svou sílu jako Honza, co se kdysi stal králem. Pro Kamila Střihavku byla role trochu popleteného krále Jiříka, manžela Zlatovlásky, zase prvním milým poznáním dětského diváka. A pro diváky byl zase milým překvapením jeho pojetí královského majestátu a především to, že i pro děti se dá udělat velký výpravný muzikál, který pobaví, ale i trochu poučí.

A tak zveme na muzikál Kapka medu pro Verunku všechny – všechny, co jej ještě neviděli, i těch šedesát tisíc diváků, co Kapku znají. „Ti druzí budou, doufáme mile, překvapeni drobnými změnami,“ říkají producenti společnosti Pixa-pro, která se specializuje na původní rodinná představení a která souběžně ve stejném divadle realizuje další úspěšný muzikál Sněhová královna.   

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Hybernia nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Divadlo Hybernia

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!