Nejnovější články » Soutěže

Chcete na koncert Vincenta Herringa a Quarteta Lukáše Oravce? Vyhrajte lupeny!

19.3.2015,

Vrcholem letošní soutěže Czech Jazz Contest bude lákavý koncert dvou výjimečných jazzových muzikantů. V neděli 29. března od 21:30 rozezní pražskou Redutu saxofonista Vincent Herring a trumpetista Lukáš Oravec se svým Quartetem. Nenechte si ujít!

Soutěž byla ukončena. Výherce jsme kontaktovali.

Jeden z největších současných bebopových saxofonistů Vincent Herring stihl hraní v The Jazz Knights, kapele vojenské akademie West Point, i tvrdou školu newyorské ulice. „Ovlivnili mě různí lidé, mám vlastní hudební slovník, který sice není úplně můj, ale procenta, jaká do něho pořád vkládám, se každým dnem zvyšují. Nechci, aby to znělo nafoukaně, ale mám pocit, že jsem získal jistý druh osobní identity,řekl Herring.

Formace Lukáš Oravec Quartet vznikla počátkem roku 2012 a svou kvalitou i energií okamžitě zaujala jazzové nadšence. Kapela odehrála rozsáhlou šňůru klubových koncertů a festivalových vystoupení po celé Evropě, získala nejvyšší cenu v soutěži Young Faces of Czech Jazz a zároveň cenu za interpretační výkon lídra kvarteta. V roce 2013 vydala debutové album s názvem Introducing Lukáš Oravec Quartet a vzápětí získala cenu ESPRIT 2013 za nejlepší slovenské album roku.

Dostali jste chuť vyrazit na tuhle hudební lahůdku do Reduty? Soutěžte s námi o volňásky! Na emailovou adresu soutez@informuji.cz pošlete správnou odpověď na soutěžní otázku, která je níže.

Soutěžíme o 2x2 volné vstupenky na koncert Vincenta Herringa a Quarteta Lukáše Oravce v neděli 29. března od 21:30 v klubu Reduta.

Soutěž trvá do čtvrtka 26. března do 14 hodin, kdy budou kontaktováni vítězi.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům (soutěž se ruší). Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.