Soutěžte o vstupenky na koncert a křest alba Jana Buriana Jiná doba!

Soutěžte o vstupenky na koncert a křest alba Jana Buriana Jiná doba! 

Jak zní hudba dvou století? Písničkář Jan Burian společně s Jiřím Burianem a Ondřejem Ježkem právě dokončili album Jiná doba, které pokřtí 29. března v Divadle Archa. Jan Burian přizval ke spolupráci na své letošní desce dvanáct známých producentů české alternativní scény mladé a střední generace. A jak si hudebníci nahrávky rozebrali, tak také vznikaly - v profesionálních i domácích studiích, v domácnostech, na nahrávací přístroje všeho druhu včetně mobilního telefonu.

Na koncertě vedle Jana Buriana vystoupí Jiří Burian, Jan P. Muchow, Martin Kyšperský, Viliam Béreš, Midi lidi, Dan Fikejz, Mikoláš Růžička, Ondřej Ježek a OTK, Bonus, Kittchen, Karel Vepřek a další. Tento kolektiv tvůrců, kteří spolupracovali většinou v digitálním propojení, se na tomto koncertě sejde poprvé na živo! Součástí večera bude i uvedení nové knihy Jana Buriana.

Chcete vyrazit na tento jedinečný koncert? Není nic jednoduššího než zkusit štěstí v naší soutěži. Na emailovou adresu soutez@informuji.cz pošlete správnou odpověď na soutěžní otázku, která je níže.

Soutěžíme o 2 volné vstupenky na koncert Jana Buriana v divadle Archa v neděli 29. března od 20 hodin.

Soutěž byla ukončena

Soutěž trvá do čtvrtka 26. března do 14 hodin, kdy budou kontaktováni výherci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům (soutěž se ruší). Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Archa nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!