Madonna během jednoho dne téměř vyprodala O2 arenu. Zbývají poslední místa

Madonna během jednoho dne téměř vyprodala O2 arenu. Zbývají poslední místa 

Když zveřejnila zpěvačka Madonna 35 měst, na kterých vystoupí během svého Rebel Heart Tour, všichni čeští fanoušci začali střádat na vstupenky. Jeden z koncertů proběhne totiž také v pražské O2 areně. A přestože byl předprodej lístků zahájen teprve včera, dnes již zbývají jen poslední kusy. Pořadatelé věří, že může být během několika hodin vyprodáno.

Madonna se vrátí do České republiky po šesti letech. Jelikož roku 2009, kdy vystoupila v přírodním amfiteátru na Chodově, přilákala až 42 tisíc fanoušků, rychlý prodej vstupenek se očekával. A to i přesto, že nejlevnější vstupenku lze pořídit za 1150 korun. Již nyní je tedy jasné, že koncert, který proběhne až 7. listopadu, bude vyprodaný.

Rebel Heart Tour představí nejnovější stejnojmennou desku Rebel Heart. Ta vyšla v České republice 6. března. A podle recenzí se zdá, že Madonnino třinácté album je jedno z nejlepších. Zpěvačka je navíc velká profesionálka, a proto není pochyb, že koncert bude velkým zážitkem. Její vystoupení se řídí striktními scénáři a jsou propracované do posledního detailu. Kromě nových hitů se tedy mohou návštěvníci těšit také na pořádnou show.

Velmi očekávané turné odstartuje populární zpěvačka 29. srpna v Miami na Floridě. Následovat budou další americké a kanadské zastávky. Evropskou část koncertní šňůry zahájí Madonna 4. listopadu v Kolíně nad Rýnem. Kromě Prahy pak navštíví také Barcelonu, Paříž, Londýn a další. Chybět nebudou ale ani termíny v Austrálii a Asii.

Jestliže nechcete o Madonnin koncert přijít ani vy, měli byste si velmi pospíšit. I dnes mizí zbylé vstupenky doslova před očima. Cena za jeden lístek se může vyšplhat až k šesti tisícům. Pokud se ovšem ani s tím nespokojíte, k dispozici je i VIP balíček za 9 410 korun. Díky němu pak získáte nejen nejlepší sezení, ale také exkluzivní dárky.

Fotozdroj: facebook.com/madonna 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!