Elliphant nenechala publikum oddechnout

Elliphant nenechala publikum oddechnout 90%

Ellinor Olovsdotter, více známá pod uměleckým jménem Elliphant, navštívila poslední únorový pátek pražskou Meetfactory. Muzika, kterou tato švédská hudebnice vytváří, je směsicí více žánrů. Snad nejtypičtější pro její hudbu je právě její přidrzlý hlas. Díky němu si získala své posluchače a především i páteční publikum.

Hudba "sloní ženy" je zajímavou směsicí alternativního rapu, elektra a silných beatů. Shrnout do jednoho žánru rozhodně nejde. Důkazem toho je právě její deska, která posluchače baví od začátku do konce. A všechny skladby přivězla i k nám. 

Rychlejší tempo střídalo pomalejší, ale že by tím show ztratila náboj, se rozhodně říci nedá. I ve chvíli, kdy se zvuk v továrně trochu zklidnil, byla Elliphant plná energie a nenechala publikum oddechnout. A snad všemi očekávánou skladbu "Only getting younger", která vznikla ve spolupráci se Skrillexem, vystřihla na jedničku. 

Její filosofií je podle jejích slov jít ven, pít s přáteli a opít se. Zjednodušeně - nic neřešit a užit si. A dalo by se říct, že v tomhle uvolněném, volnomyšlenkářském duchu se nesl i celý večer. Nezbývá než dodat, že Elliphant nasadila laťku letošních koncertů hodně vysoko.

Názor informuji.cz: 90%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

MeetFactory nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: MeetFactory

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!