Dcera Petra Muka zahrála na vzpomínkovém koncertu k nedožitým padesátinám

Dcera Petra Muka zahrála na vzpomínkovém koncertu k nedožitým padesátinám

V neděli 22. února se pražský Lucerna Music Bar proměnil v místo důstojné a emotivní hudební piety, kde stovky fanoušků a bývalých Petrových spolupracovníků a přátel uctily na tomto vzpomínkovém koncertu s názvem Petr Muk 50 památku tohoto výjimečného umělce.

hodnoceno 6x
Líbí? Pošlete to dál...

Větší část koncert odzpíval Luděk FialaVětší část koncert odzpíval Luděk Fiala

Hlavním průvodcem večera byl Luděk Fiala, frontman skupiny Deep Decline, blízký spolupracovník a přítel Petra Muka. Ten se zhostil role nejen hlavního interpreta Petrových písní, ale i role moderátorské.

Mezi hosty večera se objevili Petr Kolář, Peter Nagy, Marcela Březinová, Petr Bende, Bohouš Josef, Jan Dvořák/ Petr Hons (Shalom), Petr Kučera (Oceán, Shalom), Jan Vozáry (Oceán), Deep Decline a další.

Za nejvíce sugestivní moment večera lze označit vystoupení Petrovy devítileté dcerky Noemi, která dojatému publiku přehrála kousek klavírní balady Spolu.

Závěrem se uskutečnil křest nejucelenější 3CD kompilace PLATINUM COLLECTION. Z dosud vydaných výběrů se jedná o ten nejkompletnější, v početných ukázkách zachycující téměř všechny hudební podoby tohoto výjimečného umělce.

Další náhodné fotky z galerie...

Textař hitů Petra Muka Jan DvořákPetr Kolář posílá pozdrav pro Petra Muka Dcera Petra Muka zahrála na vzpomínkovém koncertu k nedožitým padesátinámPeter Nagy

|

Lucerna Music Bar nabídne brzy i tyto akce (Další akce v Praze)

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...