Kapela Kryštof opět dobývá koncertní haly. O lístky na Srdcebeat tour je obrovský zájem

Kapela Kryštof opět dobývá koncertní haly. O lístky na Srdcebeat tour je obrovský zájem  

Na svatého Valentýna udělala populární česká kapela Kryštof svým fanouškům obrovskou radost. Na Hitrádiích měl premiéru očekávaný singl Srdcebeat, ale také byl zahájen předprodej lístků na ještě očekávanější koncertní šňůru, na které na podzim představí svoji nejnovější desku. Skupina Kryštof se vrací v rámci Srdcebeat tour do velkých hal po celém Česku.

Pokud patříte mezi věrné fanoušky populárních Kryštofů a ještě nemáte koupený lístek na některý z pětice koncertů, měli byste si velmi pospíšit. Vstupenky totiž mizí rychlostí blesku a je velmi pravděpodobné, že bude celé turné úplně vyprodané. Do pražské O2 areny bylo během půldne předprodeje prodáno přes pět tisíc vstupenek, do vyprodání ostravské ČEZ Arény chybí již jen třetina lístků.

Vracíme se do prostředí největších českých hal s novou show a novým albem Srdcebeat! Chystáme pro vás spoustu překvapení v koncertní Vysněnokrajině, která by měla posunout laťku zážitku zase o kousek výše,“ lákají Kryštofové na nové turné na svých oficiálních stránkách. Během něj navštíví pět velkých měst po celé České republice – Prahu, Brno, Liberec, Pardubice a samozřejmě rodnou Ostravu, kde Srdcebeat tour 20. října zahájí.

Fanoušci se mohou na jedinečných koncertech těšit na nejnovější songy z desky, kterou dovezli Kryštofové až z New Yorku, kde na ni pracovali pod taktovkou producenta Yarona Fuchse. Na prodejní pulty se dostane sice až 1. června, ale čekání si můžete zpříjemnit pilotním singlem Srdcebeat, který se již nyní objevuje v rádiích.

Na koncertní šňůře doprovodí kapelu Kryštof zpěvačka Lenny a kapela Mirai. Vstupenky seženete v internetovém předprodeji ve dvou cenových skupinách. Za stání zaplatíte 490 korun, za sezení o stovku více.

Termíny:

  • 20. 10. – Ostrava /Čez Aréna/
  • 23. 10. – Brno /Hala Rondo/
  • 27. 10. – Praha /02 arena/
  • 31. 10. – Liberec /Home Credit Arena/
  • 03. 11. – Pardubice /Tipsport Arena/ 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!