Škwor vyjíždí na třetí pokračování Sliby & Lži tour. Předvede novou předkapelu i staré pecky

Škwor vyjíždí na třetí pokračování Sliby & Lži tour. Předvede novou předkapelu i staré pecky  

Ačkoli je zimní období stále v plném proudu a některá místa České republiky pokrývá sněhová peřina, mnoho hudebních formací se již nyní vydává na začátek svého jarního turné. Jednou z nich je také rocková skupina Škwor. Tato partička kolem zpěváka Petra Hrdličky vyjíždí na jarní Sliby a lži tour 2015 již na začátku března.

Když kapela Škwor roku 2013 oslavila své patnácté narozeniny před vyprodanou Incheba arenou, představila také své nejnovější album Sliby & Lži. V únoru 2014 pak vyjeli členové skupiny na vůbec první Sliby & Lži tour, na němž předvedli novou desku fanouškům také v klubech po celém Česku. Na podzim pak následovalo pokračování této koncertní šňůry. Konec roku pak završili Škworové v nacpaném Velkém sále pražské Lucerny. Na českou hardrockovou kapelu obrovský úspěch. A nyní chystají již třetí pokračování úspěšného turné Sliby & Lži.  

Dlouhou jarní koncertní šňůru zahájí Škwor již 14. února, kdy vystoupí na brněnském Kometa festu. Oficiálně však dojde k zahájení turné až v Kulturním domě v Domažlicích, kde zahraje společně se skupinou WAIT. Crossoverová kapela v čele s půvabnou blondýnkou je doprovodí i na dalších zastávkách turné. Tour se potáhne od února až do konce května a Škworové během těchto měsíců navštíví celkem 21 hudebních akcí. Těšit se můžete na staronové písně z poslední desky, ale také na kultovní záležitosti jako „Pohledy studený“, „Amerika“ či „Sraž nás na kolena“.

Pokud si nechcete nechat ujít pořádný rockový večer, neváhejte si vybrat jeden z koncertů. Na výběr jsou místa po celé České republice. Za jeden lístek zaplatíte v internetovém předprodeji 250 korun. Na místě si za vstupenku ještě o něco připlatíte.

TERMÍNY:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!