Vyhrajte vstupenky na Best Film Fest! Začíná už ve čtvrtek

Vyhrajte vstupenky na Best Film Fest! Začíná už ve čtvrtek 

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze - Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 11. do 17. prosince Best film festu, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2014.

Soutěž byla ukončena. Výherce jsme kontaktovali.

Program je opět žánrově pestrý, dramaturgy přehlídky byli sami diváci. Promítat se budou divácké oblíbené zahraniční tituly. U diváků stále bodují: romance od filmových klasiků od oscarového Woodyho Allena Kouzlo měsíčního svitu a od švédského tvůrce Lasse Hallströma Láska na kari, dále švédská komedie nabitá bizarními postavami a černým humorem Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel. Na programu jsou rovněž filmové hity tohoto podzimu: francouzská komedie Co jsme komu udělali?, zábavné i mrazivé argentinské neobvyklé povídky Divoké historky a strhující thriller Zmizelá od kultovního tvůrce Davida Finchera.

Nalákala vás některá filmová lahůdka z programu Best film festu? Zasoutěžte si o volné vstupenky! Na emailovou adresu soutez@informuji.cz pošlete správnou odpověď na soutěžní otázku, která je níže…

Soutěžíme o 5 x 2 vstupenky na projekce dle vašeho výběru mezi 10. a 17. prosincem

Soutěž byla ukončena a výherci kontaktováni

Soutěž trvá do středy 10. prosince, 22 hodin, kdy bude vylosováno a kontaktováno deset výherců.

Nezapomeňte v mailu uvést, o které projekce soutěžíte! :-)

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům (soutěž se ruší). Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!