Legendární Bonnie Tyler chystá české turné. Těšit se může Praha, Brno a Ostrava

Legendární Bonnie Tyler chystá české turné. Těšit se může Praha, Brno a Ostrava  

„Total Eclipse of the Heart“, „I Need a Hero“ či „Its a Heartache“. Tyto a další nezapomenutelné hity si budou moci brzy užít čeští fanoušci v originálním znění. Královna světového popu a rocku Bonnie Tyler se chystá navštívit Českou republiku. A potěší návštěvníky hned ve třech městech.

Velšská populární zpěvačka Bonnie Tyler baví hudební nadšence všech generací již od roku 1977, kdy vydala své první studiové album The World Starts Tonigh. Vrchol kariéry přišel hned nato – v sedmdesátých a osmdesátých letech, kdy se stala spolu s Tinou Turner největší hvězdou ženského popu a rocku. Bonnie Tyler je nezapomenutelná především pro svůj jedinečný chraplák, ze kterého mrazí. Na své poslední desce, která vyšla v roce 2013 pod názvem Rock and Honey, dokazuje tato legendární zpěvačka, že je neustále plná sil a že dokáže stále pořádně překvapit.

Bonnie Tyler si připravila pro české i slovenské fanoušky předčasný vánoční dárek. Zveřejnila termíny svého českého turné, ke kterému se následně přidalo i jedno vystoupení na Slovensku. Zpěvačka zazpívá ve velkých koncertních halách, kde ji doprovodí její vlastní kapela.  Během dubna navštíví Bratislavu, Brno a Ostravu. Turné pak zakončí koncertem v pražském Foru Karlín.

Návštěvníci tak budou mít možnost vyslechnout si nejznámější hity i nejnovější pecky naživo. O oblibě písní Bonnie Tyler svědčí i fakt, že se jimi inspirovalo mnoho jiných interpretů. Mezi nimi můžeme najít také několik českých hudebníků. Slavnou skladbu „Its a Heartache“ nazpívali v různých verzích například Waldemar Matuška, Karel Gott či Marie Rottrová. Song „I Need a Hero“ zase pomohl zvýšit popularitu Lucii Vondráčkové, která dodnes boduje s hitem „Ať je jak vítr“. Nikdy však tyto kopie nezískaly takovou popularitu, jako originály. Obě jmenované písně se dostaly na vrcholy prestižních hudebních hitparád.

To, že má Bonnie Tyler stále co nabídnout, dokázala tento rok při svém velkém koncertu během Havířovských slavností, kde sklidila obrovský potlesk od početného publika, které si slavnou zpěvačku nemohlo nechat ujít. Pokud chcete nezapomenutelný zážitek prožít i vy, udělejte si v dubnu volno na jeden z jejich českých koncertů. Rozhodně nebudete litovat. 

Termíny:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!