Muzikál Vánoční zázrak se vrací na prkna Divadla Broadway

Muzikál Vánoční zázrak se vrací na prkna Divadla Broadway  

Vánoce se pomalu blíží a to znamená, že se na divadelní prkna vrací také sváteční muzikál Janka Ledeckého Vánoční zázrak aneb Sliby se maj plnit o Vánocích. Tento rok si Divadlo Broadway přichystalo pro fanoušky osm exkluzivních představení. Jestliže si také myslíte, že Vánoce jsou tím nejlepším časem na zázrak, je tohle představení dělané přesně pro vás.

Slavnostní premiéra Vánočního zázraku proběhla již 30. listopadu 2011. Letos vstupuje tento muzikálový počin již do své čtvrté sezóny. Těšit se můžete opět na vynikající herce, dojemnou atmosféru a především na skvělé písně Janka Ledeckého. „Diváky si podmaníme díky Jankovým hitům. Jsou největší devizou Vánočního zázraku,“ vysvětluje Martin Trnavský, představitel jedné z hlavních rolí muzikálu. Libreta se ujal Jan Potměšil a režie Radek Balaš, který se mimo jiné podílel také na muzikálech Donaha, Hello Dolly či Mata Hari.

Vánoční zázrak je skutečně odpočinkový muzikál, který vás dojme a zpříjemní den. „Když jsme se s Honzou Potměšilem pustili do psaní Zázraku, věděli jsme hned od začátku, o čem to bude. O tom, že věřit je někdy daleko důležitější než znát. A že je to právě fantazie, co nám dává křídla,“ vzpomíná Janek Ledecký na úplný začátek muzikálu. V hlavních rolích se představí Linda Rybová, již zmiňovaný Martin Trnavský, Martin Dejdar, Luba Skořepová, Petr Štěpánek, Filip Antonio a další.

První představení muzikálu proběhne 18. prosince, kdy mohou fanoušci navštívit veřejnou generálku. Plnohodnotné reprízy se začnou vysílat až další den. Poslední představení se uskuteční 28. prosince. Lístky jsou již v prodeji. Sehnat je můžete na internetovém portálu a na pokladně divadla. Nejlevnější vstupenky seženete již za 150 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Broadway nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!