NightWork v Jupiter clubu ve Velkém Meziříčí

NightWork v Jupiter clubu ve Velkém Meziříčí 

NightWork v Jupiter clubu ve Velkém Meziříčí odvedli „skvělou práci“

Páteční večer 18.6.2010 patřil ve Velkém Meziříčí v sále Jupiter clubu všem příznivcům skupiny NightWork, kteří se mohli těšit ze skvělého hudebního zážitku při jejich vystoupení. Hitem  Já jsem gay… odstartovalo šest nočních dělníků v pracovních uniformách s logem NightWork svou „těžkou šichtu“.

Charismatický Vojta Dyk svým zpěvem i vtipným průvodním slovem bavil fanoušky během celého koncertu, v jehož průběhu všichni členové skupiny odvedli vynikající výkon a opravdu kus tvrdé práce. Jejich hudební, pěvecký, taneční, ale i herecký projev se nesl celým vystoupením ve vzájemné symbióze.

Nechyběla ani lekce aerobicu, kdy prokázali, že jsou sportovci tělem i duší a připomenuli, že nejen Olga Šípková může cvičit s úsměvem step touch.

Výborná komunikace s publikem zábavu jen podpořila a soutěž vyhlášená na začátku koncertu, kdo pozná, který z hochů vystupuje „naostro“, diváky svým vtipným nápadem velmi pobavila. V závěru pak publikum hlasovalo a dozvědělo se, že tím hochem je Jakub Prachař.

Nejen známá Včelka mája rozezpívala celý sál společně se členy skupiny, kteří představili i připravované nové CD pod názvem Tepláky aneb Kroky Františka Soukupa. Mimo jiné zazněla i pocta dr. Františku Janečkovi a nechyběla ani píseň Slunce v duši z  filmu Jiřího Vejdělka Ženy v pokušení.

Je třeba zmínit, že Hudební televize Óčko zařadila Slunce v duši do hitparády T-music chart, nejlepším tuzemským klipem se stal klip k písni Globální oteplování a členové skupiny za něj dostali cenu TV Óčko.

Meziříčské publikum ocenilo výkony bouřlivým potleskem a jeho zesilující intenzitou si vytleskalo i přídavek, v němž nechyběla árie z Rusalky „Měsíčku na nebi hlubokém“ ani známá písnička Evy Pilarové v bravurním podání V. Dyka.

Dle slov Vojtěcha Dyka je každý koncert originálním vystoupením, v němž je vidět spontánní projev s prvky improvizace. O tom, že inspirující je každá jejich koncertní zastávka po celé republice, svědčí i počet koncertů, kterých během měsíce odehrají kolem šestnácti. Fakt, že publikum na Vysočině mají rádi, vyplývá i z toho, že během června zavítali do tohoto kraje opakovaně. Návštěvníci festivalu ZÁMOSTÍ si mohli jejich hity vychutnat v Třebíči o prvním červnovém víkendu a po Velkém Meziříčí je bude hostit hned v sobotu 19.6.2010 Nové Město na Moravě.

Vojtěch Dyk dále prozradil, že jejich příznivci se mohou těšit na křest nového CD, který chystají na podzim letošního roku v Praze ve spolupráci s panem F. Janečkem.

Potěšující je pro něj i ostatní členy skupiny zájem o film Ženy v pokušení a jejich píseň Slunce v duši. Má radost, že film se vydařil a u diváků je velmi oblíbený. K plánům do budoucna V. Dyk uvedl, že je čeká dlouhá koncertní šňůra a také práce v divadle. Současně připravuje s Michalem Davidem muzikálovou verzi úspěšného seriálu Velmi křehké vztahy.

Že jsou skupina, která se snaží v první řadě rozveselit a pobavit publikum, předvedli na pódiu ve Velkém Meziříčí na výbornou všichni členové skupiny NightWork: Vojta Dyk (herec-sportovec), Kuba Prachař (herec – dobrodruh), Honza Maxián (herec-dabér-elektrikář), Franta Soukup ( na půl člověk, na půl opice), Ondra Sluka (bicí – student konzervatoře), Kuba Antl (basista – kadeřník).

Za skvělý výkon jim patří vřelý dík a přání mnoha nových nápadů v další tvořivé práci. Více informací můžete najít při návštěvě jejich stránek nebo na facebooku.

Autor: Jana Pavlová

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!