Paul van Dyk přijíždí roztančit Prahu. Blíží se Vandit Night

Paul van Dyk přijíždí roztančit Prahu. Blíží se Vandit Night  

Paul van Dyk přichystal pro své fanoušky předčasný vánoční dárek. Do Prahy přijede se svou vyhlášenou Vandit Night již 12. prosince. S sebou přiveze ještě další exkluzivní umělce, kteří spolu s ním vystoupí ve zbrusu novém multifunkčním prostoru Fora Karlín.

Předvánoční Vandit Night nabídne fanouškům mnoho výjimečných hudebních interpretů ze světa i z České republiky. Návštěvníci se kromě hlavní hvězdy, kterou je bezpochyby německý DJ a hudební producent Paul van Dyk, mohou těšit na dalších sedm hudebních osobností. Chybět nebudu britští Ben Nicky a Jordan Suckley, nizozemští Woody van Eyden a Maarten de Jong a Němec Stefan Dabruck. Českou hudební scénu zde bude reprezentovat Michael Burian a Thomas Coastline. Tato partička profesionálních DJs zaručí všem milovníkům taneční muziky nezapomenutelnou párty.

Vandit Night je prestižní akcí Paul van Dyka, na kterou si zve tradičně mnoho djských ikon, ale také nové talenty. Dne 12. prosince se tato unikátní megapárty zastaví také v České republice. Uskuteční se ve Foru Karlín, které poskytuje ideální prostory pro tento výjimečný zážitek. Chybět nebude vánoční dekorace a samozřejmě světelná show, která bude doprovázet vystoupení jednotlivých umělců.

Přestože některé Vandit Night bývají vyprodané již dva měsíce předem, vstupenky na prosincovou párty jsou stále ještě k dispozici. Kdo si tedy chce zpestřit předvánoční shon pořádnou dávkou taneční muziky, má stále ještě možnost. Vstupenky můžete sehnat ve třech cenových kategoriích, nejlevnější lístky stojí 790 korun. Kromě klasického vstupného jsou k dispozici ještě VIP lístky a také VIP GOLD vstupenky, které zahrnují i neomezenou konzumaci na baru. Za ně si však již připlatíte – za VIP utratíte 990 korun, za VIP Gold 2 490 korun

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!