Talentovaný George Ezra vyprodal Lucerna Music Bar

Talentovaný George Ezra vyprodal Lucerna Music Bar  

Už se to blíží! Již za dva dny vystoupí v České republice talentovaný hudebník George Ezra. Mladý Angličan, který se proslavil především singlem Budapest, přijede do pražského Lucerna Music Baru i se svou kytarou, která je pro něj tak typická.

George Ezra je jednadvacetiletý zpěvák a skladatel, který zahájil svoji hudební kariéru teprve před rokem. V té době vydal své první album s názvem Did You Hear The Rain?, ze kterého pochází také jeho největší hit „Budapest“. Předvedl v něm celému světu svůj výjimečný hlas, který byste u tak mladého muže rozhodně nečekali. Singl obsadil horní příčky v nejrůznějších světových hitparádách. V Rakousku, Novém Zélandu a České republice se stal dokonce číslem jedna. Když v létě 2013 vystoupil George Ezra na slavném festivalu Glastonbury na BBC Introducing Stage, bylo již jasné, že jeho sláva poroste strmě vzhůru. K pódiu přilákal velké množství fanoušků, které byli z jeho vystoupení nadšení.

Letos v březnu vydal zpěvák další EP pojmenované Cassy O‘. Na regulérní studiové album si museli fanoušci počkat až do prázdnin, kdy vyšla oficiální deska s názvem Wanted on Voyage. Z ní pochází singl „Blame It on Me“, který si poslechlo na Youtube již téměř pět miliónu uživatelů. Jako dárek pro fanoušky přichystal hudebník také velké evropské turné, během kterého navštíví kromě České republiky také Německo, Itálii, Švýcarsko, Francii, Švédsko či Norsko. Na konci roku se vydá také do Austrálie a na počátku roku 2015 vyrazí také na velké turné po USA a Kanadě. Od turné se očekává velký úspěch. George Ezra vždy vystupuje před plnou halou a většina jeho budoucích koncertů je již vyprodána.

George Ezra s sebou do Lucerna Music Baru přiveze 10. listopadu také speciálního hosta. Bude jím mladá britská zpěvačka Rae Morris, od níž můžete znát například singly „Closer“ či „Cold“. Pokud ale ještě nemáte lístky v kapse, na koncert se nejspíš nedostanete. I pražský koncert je totiž totálně vyprodaný. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!