Tři sestry spojí síly s Visacím zámkem. Začíná Old Punx Tour 2014

Tři sestry spojí síly s Visacím zámkem. Začíná Old Punx Tour 2014  

Chodníky se začínají plnit spadaným listím, venkovní teplota pomalu klesá a přípravy na vánoční trhy jsou v plném proudu. Ideální čas na začátek Old Punx Tour 2014, na které již zítra vyráží kapely Tři sestry a Visací zámek. Legendy české punkové scény přijíždějí zpříjemnit podzim všem svým fanouškům.

Během Old Punx Tour skupiny navštíví dvanáct českých měst, kde předvedou průřez celou svou hudební kariérou. Návštěvníci se tak mohou těšit na čtyřhodinový koncert plný rocku a punku, na kterém jim Tři sestry i Visací zámek představí jak nejnovější songy, tak notoricky známé pecky. Kapely chtějí svým fanouškům ukázat, že ještě v žádném případě nepatří do starého železa, ale že mají stále co nabídnout.

Kapela Tři sestry, v jejímž čele stojí svérázný Lou Fanánek Hagen, patří mezi českou rockovou klasiku. Kdo by neznal hity jako „Mexiko“, „Život je takovej“ či „Zelená“? Skupina odehrála svůj první oficiální koncert již v roce 1986 v pražském Klubu 001. Své debutové album vydala až o čtyři roky později pod názvem Na Kovárně to je nářez. V současné době pořádají členové kapely každý rok dvě velká turné. Na podzimní si na pomoc přibírají některé ze svých oblíbených interpretů. V minulých letech tak spojili síly například s kapelami Horkýže Slíže, Wohnout či Rybičky 48. Na turné s Visacím Zámkem vyráží Tři sestry po pěti letech.

Kapela Visací zámek je na české punkové scéně již legendou. Letos oslaví již 32. narozeniny. V rámci nich pořádá tradiční výroční koncerty, které se uskuteční v pražské Lucerně 1. prosince a 13. prosince v brněnské Flédě. Zároveň si odskočí na turné se Třemi sestrami, aby okořenila tuto koncertní šňůru svými punkovými hitovkami, z nichž lze jmenovat například songy „Uniformy“, „Známka punku“ nebo „Traktor“. Obě kapely jsou častými a žádanými hosty nejrůznějších letních hudebních festivalů a jiných kulturních akcí, kde dokážou vytvořit vždy perfektní atmosféru. Proto se mohou návštěvníci koncertů v rámci Old Punx Tour těšit skutečně na pořádný nářez.

Tato punkrocková koncertní šňůra odstartuje 7. listopadu v Prostějově a poslední vystoupení se uskuteční 6. prosince v Hradci Králové. Vstupenky jsou k dispozici na internetovém předprodeji, kde se jejich cena pohybuje od 300 do 330 korun. Na místě si ještě o něco málo připlatíte.

Termíny:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!