Nejnovější články » Hudební novinky

Němečtí Accept přijíždějí se svým velkolepým koncertem do Zlína

24.10.2014,

Již zítra vystoupí ve zlínské sportovní hale Euronics slavná německá heavymetalová kapela Accept. Skupina, která vznikla již v sedmdesátých letech minulého století, zažívá v současné době velice úspěšnou část kariéry. Má za sebou několik velkých vyprodaných koncertů a nyní se chystá zabodovat také u českého publika.

Skupina Accept, která tvoří nepostradatelnou součást hudební knihovny několika generací rockerů a metalistů, vydala v srpnu své nejnovější album. V pořadí již čtrnáctá studiová deska nese název Blind Rage a stala se vůbec nejprodávanější deskou skupiny. Na konci září odstartovala kapela v USA své Blind Rage World Tour, které se setkalo s obrovským zájmem. Accepti vyprodali haly v New Yorku, Stockholmu, Melbourne, Paříži či Hamburku. Nyní přijíždějí dobýt metalové duše českých fanoušků.

Jediný koncert světového turné, který se uskuteční v České republice, se bude konat ve Zlíně. Již zítra, v sobotu 25. října, odehrají velkolepé vystoupení ve sportovní hale Euronics. Návštěvníci koncertu se mohou těšit na téměř dvouhodinovou show, během které zazní jak songy z nejnovějšího alba, tak staré známé vypalovačky, které potěší i jejich nejstarší fanoušky. Na vystoupení si s sebou přivezou Accepti také dva pomocníky. Návštěvníci se tak mohou těšit na australskou kapelu Damnations Day, která slibuje pořádnou dávku melodického heavy metalu. Sestavu doplní česká kapela Salamandra, která přiveze z Ostravy pořádný power metal.

Lístky na nezapomenutelný metalový večer jsou stále v prodeji v internetovém předprodeji. Cena vstupenky je 690 korun. Hala se otevírá již v půl sedmé večer. Nejprve se představí Salamandra, poté Damnations Day a jako třešinka na dortu čekají návštěvníky němečtí Accepti.